אשכול: פרשתי =(
צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-09-07, 15:43   #87
Antonator1
הושעה

האמת שלשמור על תזונה בצבא זה יותר קל ממה שחשבתי... בהתחלה חשבתי שהרבה יותר קל לעשות חיטוב בצבא כי אין הרבה זמן לאכול כמו בתקופת הביה"ס. אוי, כמה שטעיתי... הבנתי שבביה"ס אין חדר אוכל, אין זמן מוקצב לאכילה מסודרת, אין את התקציב. מה גם שההפסקות קצרות ובשיעורים אי אפשר לאכול. הקטע שבחיטוב צריך להתבסס כמעט 100% על האוכל שלך. היה לי קטע כזה לפני הגיוס - חשבתי שאני כבן אדם שצריך לאכול הרבה מרוויח בצבא את התזונה בחינם. בגלל שבחודש הראשון הייתי בתפריט חיטוב והשתמשתי באוכל שלי התאכזבתי לגלות שלא כך היה הדבר. אבל עכשיו, כשניסתי לעבור לתפריט מסה (ובמסה, כמו שאתם יודעים יש הרבה יותר כיוונים ואפשרויות מבחיטוב - שבו צריך ללכת לפי "קו" קבוע מראש) בכל זאת הבנתי שבעניין התזונה הרווחתי. בן אדם שלא מתאמן ולא צריך לבזבז הרבה כסף על אוכל חוסך פה ושם על אוכל, אבל אני, בתור בן אדם שזקוק להרבה אוכל במסה חוסך פשוט המון ככה. בצבא אני פשוט יכול לאכול כמה גבינה, לחם, אורז, ביצים ויוגורטים שאני רוצה בלי לבזבז אגורה. כמובן שאי אפשר להתבסס רק על אוכל צבאי, אבל להשלים פה ושם עם אוכל שלי זו ממש לא בעיה.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט