ציטוט:
פורסם במקור על ידי הזברה
אתה מתכוון שהוא מתבסס על רפרנסים שאתרים רציניים מהעולם העלו. היום ,מה לעשות, כל מכון מחקר שמכבד את עצמו מעלה לאנטרנט אבסטרקט על כל מחקר שלו ומציע את המחקר המלא למכירה כמקור רווח. כל מה שצריך לעשות, זה לחפש בגוגל את המשפט הראשון ולמצוא את האבסטרקט. רק כדוגמא לאחד הישנים:
http://grande.nal.usda.gov/ibids/ind...s&therow=81268
חלק מהמחקרים נמצאים בpubmed ,האתר שיש בו הכי הרבה אבסטרקטים למכירה. לmoshe מהפורום ,בגלל שהוא לומד באוניברסיטה , יש גישה למחקרים המלאים והוא בחר להביא את האבסטרקטים, כך שאלה ממש לא דברים שהועלו על ידי ילדים קטנים. בלינק ששיקולים הביא לך , אם תדלג לעמוד השני והלאה ,יש בדיוק את כל הפרטים שצריך ואת המחקרים שתוכל להגיב להם.
אם אתה טוען שיש מחקרים אחרים ,אתה מוזמן להביא, שנוכל לשפוט זאת כמו שצריך. אני בינתיים התרשמתי שהדעה הרווחת במקומות הנחשבים בעולם (ולא ,ישראל לא נחשבת) היא שאין קשר בין חילוף החומרים לתדירות הארוחות. דווקא הנטייה היום היא בכיוון ההפוך ממה שמקובל בארץ. אתה מוזמן למצוא לי מחקר שישנה את דעתי...
|
אני לא צריך להביא הוכחה כל תזונאי קליני בארץ שלמד..כולל המומחים ביותר כמו יאיר להב שאם כל הכבוד אתה לא יכול להתווכח איתו טוען שיש קשר בין חילוף חומרים לבין מס' הארוחות הצרכות במהלך היום..זה טענה הרבה יותר מוכחת שעשו עליה הרבה יותר מחקרים מאשר הטענה שלך שיש עליה מחקר אחד על 14 שנים..ממש חוכמה גדולה
לך הביתה כבר!