ציטוט:
פורסם במקור על ידי דנדין
כדאי לך להכנס ולקרוא....
אני רושם לך את התגובה הזאת לא כדי לתת לך טיפים לתזונה לאימון ולא שום טיפ שקשור לעולם הבאדיבילדינג... אני פונה אלייך עכשיו ולהשקפת העולם שלך...
תראה אחי כמו כל דבר בחיים שום דבר לא בא בקלות.. נכון שמקרה שלך יכול להיות שזה מגיע מעניין של אימונים ותזונה אבל אני לא בא להיכנס לזה.. אני בא לשאול איפה הרוח שלך? ... על מה ולמה שתישבר.. אז נכון כל אחד מגיע עם גנטיקה שונה וזה מה שיפה בעולם.. אבל אחי אתה צריך להבין שכל דבר לא משנה מה שתשקיע בו בחיים ותרצה אותו תשיג השמיים אם הגבול ואם אתה רוצה להיות רופה אתה תיהיה רופא ואם אתה רוצה להיות מדען אתה תיהיה מדען וכמו כן אם אתה רוצה לגדול אתה תגדל הכל בראש אחי ואני לא רוצה לשמוע ממך דברים כמו נמאס לי נשבר לי.. כל דבר מגיע בעיתו ועם המשך השקעה בלי התייאשות אתה תשיג הכל...
יש לי דוגמא אישית של חבר טוב שהיה ממש ממש רזה אחרי שנה אימונים תזונה בקושי ראו עליו שימון הוא לא התייאש לא נשבר והיום אחרי 3 וחצי שנים המון אנשים שואפים להיות מה שהוא...
אז רילקס אחי טייק איט איזי :):):):) (מיקה מישהו?) ולך על דרך המלך... הזמן עושה את שלו.. אתה רק תיתן את הסיוע שלך תזונה ואימונים ותקצור פירות אחי...
בהצלחההההה ענקיייית שיהיה לך גבר אתה מסוגל לאכול רק אמונה ולא להשבר בחיים!!!!
|
מוניטין
גבר, אל תוותר. אני מכיר את ההרגשה הזאת שלפעמים אתה מרגיש תקוע באותו מצב. אני מציע שתיתן לגוף שלך איזה רענון, כמו תוכנית חדשה או תפריט יותר מסודר ועקבי.
הכל מסתדר בסוף אם לא מוותרים.