ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elevation
תראה, אני עליתי ביד חמישה סנטימטרים וירדתי אזור העשרה אחוזי שומן ועשרה ס"מ, זה אפשרי.
אני פשוט חושב שמתאמן לא מתחיל, עם גירעון יומי של אלף קלוריות יאבד לא מעט שריר ויהיה חסר אנרגיה, מה לעשות?
אגב, גם בTKD ראיתי לא מעט אנשים שאיבדו שריר, כנ"ל לדיאטות של לייל.
אני לא מזמן שיניתי את משטר הדיאטה שלי, העפתי את האירובי, ירדתי שלושה ס"מ במותניים בחודש וחצי ועליתי בס"מ ביד וארבעה קילוגרם במשקל. לך תסביר את זה.
זה אפשרי, אני לא אומר שלא. אבל גירעון מטורף, לבחור לא שמן במיוחד ושלא התחיל הרגע את משטר הדיאטה שלו, זה סתם מיותר, אם זה בגלל האנרגיה הדלה ואם זה בגלל הסיכון לאיבוד שריר.
|
אז שאני אבין אתה אומר שבדיאטה לפי הנוסח שלך אתה נכנס לגירעון שלא יעלה על 500 קלוריות לא משנה באיזה אחוז שומן אתה?
או שלא הבנתי אותך נכון או שתסביר פשוט מה אתה עושה כשאתה נכנס לחיטוב כי אני לא מצליח להבין את הראש שלך...
בקשר לזה שאנשים איבדו מסה ב TKD UD2 וכל השאר, אנשים לא קוראים את הספר הם מרפרפים ולא עושים העמסות ואימוני דילול כמו שצריך , ואז בוכים או לחילופין תמיד בן אדם שהיה הרבה מאוד זמן במסה עובר לחיטוב יבכה שהוא איבד מסה כי בתאחלס היה שם הרבה נוזלים ומעט/הרבה שומן וזה נראה לו פתאום מוזר.
הכל עניין של התנסות.