07-09-07, 12:09
|
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי keen12
למה אתה מזיין תשכל על דברים שאתה לא מבין בהם בכלל אחי?..
זה כמו שמישהו יכנס לפורום הזה ויגיד שזה זיון שכל שאבקות זה ניפוח והכל, אתה מבין את הבורות?,
אתה מנסה לשפוט משהו לפני שחקרת אותו לעומק.
וואלה גם אני לא מתמצא בכל התחום, אבל יש לי בן דוד שעבר את הקורס, וממבט עליו ועל איך שהקורס שינה אותו אני יכול להגיד לך שהדברים האלה עובדים..
פעם הוא היה ביישן, לא הלך לו עם בנות וכל הזמן מצא סיבות:"זה כי אני ללא מספיק חתיך, מספיק עשיר, אין לי מכונית מספיק יפה" וכאלה(והוא נראה טוב, והיה בן 21 בערך באותה תקופה), אחרי שהוא עבר תקורס הוא השתנה לגמרי, פיתח ביטחון עצמי בתחומים שלא קשורים רק לבנות, ואתה יכול לראות(או לפחות אני יכול לראות לפעמים כשהוא מראה לי תמונות של בנות שהוא היה איתם) כמה הוא השתנה בעקבות הקורס.
הוא ניסה להסביר לי פעם אחת משהו על ניטרול פחדים(כאילו אם בחורה לא זורמת ואומרת לך משהו:"לא רק הכרנו וזה וזה") אבל לא הבנתי כלום חח.. הוא לא ממש טוב בהסברים.
יש סיכוי טוב שבעוד כמה שנים אני ישתתף בקורס שכזה, אם זה ישפר את ההישגים שלי עם בנות.. למה לא?.
|
חח עזוב אותך קורסים ותואר ראשון אחי,פשוט מתחילים עם כל מה שזז ולאט לאט לומדים תעסק,גם בנאדם שלא ניראה מי יודע מה,אם הוא יתחיל עם 10-15 בנות בשבוע סביר להניח שהוא יתפוס כמה,ואם לא תופסים אז תמיד יש עוד שבוע..
you change the way you train, you change your limits. Even if
you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you
continue to make progress, then you have yet to hit your limit.
Open your mind to what is possible. Let your body tell you what
is possible and leave your mind out of it.
|
|
|