צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-09-07, 20:04   #9
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי roysht
Moshe- אתה בטוח שאם המלחמה תהיה צבא נגד צבא ולא צבא נגד ארגון טרור כמו שהיה במלחמת לבנון השנייה, לישראל יש הרבה יותר סיכוי מול סוריה?
אני לא בטוח אני משוכנע.
סוריה לא תתקוף לבד ,ואיראן לא במצב כלכלי בשביל להיסחף למלחמה.
איראן קיבלה סנקציות כלכליות מטורפות , המדינה שם לאט לאט שוקעת , הם קונים נשק דור 1 מהרוסים אין להם כסף בשיט הכל הולך על הכור , הנפט זה מה שמציל להם את התחת.
ארה"ב חמה על הנפט של האיראנים , ארה"ב גם כן בחובות כלכלים כלפי המדינה של עצמה ולכן זו גם הייתה חלק מהסיבות לפלישה מעיראק.
אם לא יהיה החלפת ממשל בארה"ב עד לכל סיפור מלחמת העולם העתידית (3? ) , בוש כנראה אם איראן תצטרף יכנס לאיראן בגלל:
א. מאגרי נפט הכי חשוב עוד הזרמת כספים מטורפת הפעם למדינה ולא כמו בעיראק .
ב. עוד מוקד או בסיס אמריקני במזרח התיכון וגיחה קרובה לאירופה והשקפה מושלמת על הרוסים.

אז מה היה לנו , סורים פחדנים שיודעים שהם יפסידו כי הפעם זה לא יהיה נגד אירגון טרור אלא מדינה על מדינה וישראל הפעם לא תביא אזהרות לאנשים לצאת מהבניינים ואז תפציץ את הבניין אלא הפעם זה יהיה בכל הכוח.
השאלה מה ישראל תעשה , האם זו תיהיה מלחמה אווירית שוב כדי לצמצם נפגעים או שהפעם נכנס בכל הכוח עם כל הכוח ונראה מה שיש לנו וניישר קו תוך מספר שבועות.
בכל מקרה לישראל יש גב , גב גדול מידי כדי שהיא תפסיד אם תיהיה אי שם תקלה או פנצ'ר ואכן העולם (או ארה"ב בפרט) , תראה שישראל לא תצליח להחזיק מעמד לבדה (שזה בספק רב מאוד מה שיקרה) , היא תצטרף ומי מסוגל על הצבא מספר 1 בעולם ועל הצבא מספר 3-4 בעולם? , זה שילוב מנצח וקוטל מכל צד וכיוון.
8 מיליון יהודים לא יתנו לממשל האמריקאי להביא לישראל ליפול , תבין זה לא יתכן ולא מעשי.
בקשר לסורים , לסורים יש טילים וחוץ מזה שום דבר , טילים שמכסים בערך את כל שטח ישראל , רוב הטילים לא כימים ככה שהדאגה פחותה אך עדיין...
ולסיכום המלחמה האחרונה עם לבנון הייתה מלחמת אירגון לצבא הישראלי , מלחמה שלימדה והשלימה פערים ושעננות של צה"ל לגבי מלחמות עתידיות כי הרבה זמן לא הייתה מלחמה אמיתית , זה סתם את כל החורים הנכונים יש כמה דברים לשפר אבל אני מאמין כמה שישראל תיפגע כלכלית ממלחמה עתידית וגם אולי חברתית כמו תושבי הצפון , מבחינת תוצאה זה שקוף והסורים יודעים את זה.
אני לא דואג בכל מקרה אני יודע שבמקרה הכי גרוע יש לנו פצצות מיימן שאחת כזו יכולה למחוק מזרח תיכון שלם (פצצת מיימן יותר חזקה מאטום).
שמע יש עוד 1001 דברים שלא אני ולא אתה יודעים וגם 99% ממדינת ישראל לא יודעת והם קיימים , שמעתי על הרי דמה בצפון שבפנים יש בסיס סודי וענק שמעתי על עוד הרבה סיפורים כאלה ואחרים שמשאירים אותי על האדמה.
בכל מקרה הקטע עם המטוס הייתה הטעות שלנו , טייס כנראה מתלמד שטעה בדרכו , קורה אבל התקשורת מנפחת כל דבר מעל ומעבר , השנה לא יהיה שום דבר אנשים תשכחו מהעניין.
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט