1. האם להפסיק את אימוני הפלג גוף עליון עד להחלמה או בירור ודאי של הבעיה בחזה?
במידה ולא חובה להפסיק האם לאמן את החזה בתרגילים שהם לא דחיקה כגון Ply או קרוס?
אפשר לנסות את כל האפשרויות, לא יודע מה יש לך, הכל השערות. מה שבטוח, אתה יכול להמשיך להתאמן, אבל לא בקצב שהתאמנת עד כה. כלומר, להוריד עומס כמה שאפשר ולשמור על תנועות ארוכות. להפחית משקל. עם הזמן תעכוב אחרי ההרגשה. אם זה לא חולף או מחמיר בטווח של שבוע, יש לחזור לבדיקה של רופא.
2. התרופות שקיבלתי אמורות לדכות את הדלקת (במידה וזה אכן דלקת) לגמרי או רק להקל על הכאב? (כדורי נקסין, ומשחת זוסטריקס).
אז?
3. אני לא מרוצה כ"כ מההטיפול של רופא המשפחה ושל האורטופד ולמרות הכדורים והמשחה שמחממת מאוד את המקום אני לא מרגיש שום שיפור כלל בכאב בחזה, (הכאב הוא גם ללא אימון נניח בזמן שעול או איטוש ועוד מיקרים), איזה עוד סוג רופא ניתן לקבל חוות דעת? אולי כירוכפרט?
כירופרקטור לא יעזור במקרה זה. נדמה לי שאתה צריך אולי לבצע מחדש צילום חזה בשני אספקטים (מקדימה ומהצד) ואולי אפילו הייתי ממליץ על אולטרסאונד.
אני רוצה להסתייג במשהו חשוב: לא בדקתי אותך, לא ראיתי את המכתבים של הרופא שבדק, ואני מסתמך רק על מה שאתה אומר... אז זהירות עם התשובות שאתה לוקח ממני.
4. האם אתה חושב שלאור על הדברים זה בכלל אולי קרע קטן בשריר? ואיך אפשר לשלול קרע? אולטרסאונד? צילום חזה?
תשובה זהה לשאלה 3.
5. וכל עצה אחרת שתוכל לתת תתקבל בברכה.
תשובה זהה לשאלה 4.
תודה רבה.
אין בעד מה.
אריאל.
|