תודה אח יקר.
יש עוד מלא זמן, אם הכל ילך לפי התוכנית תהייה תחרות נהדרת, עם פייט בן זונה בכל הקטגוריות, אולי חוץ מהשבעים: האדמור מתכוון להתחרות בשבעים גם שנה הבאה כדי להגן על התואר, ואני לא רואה מתחרים רציניים שיכולים לאיים עליו.
בשאר הקטגוריות יהיה מרתק, קרבות רציניים, נקודה לפה נקודה לשם, אני מאמין שכולם גם יגיעו מוכנים וזו תהייה התחרות הגדולה והרצינית שהייתה פה.
אני, בתיאום עם גיל מתכוון לעלות לפחות ל 90 קילו לפני החיטוב, ולהתחרות בסופו של דבר בעד 80.
כל זה כמובן בתיאוריה, יש עוד הרבה זמן, והרבה דברים יכולים לקרות.
המתחרים שהזכרת הם שמות מכובדים בענף, הכל תלוי באיזה שייפ נגיע באותו יום.
חוץ מלבנה שהוא האלוף של אי אף בי בי ופלדמן שנראה מדהים בעיני במר ישראל של נאבא וזכה בצדק מוחלט באלוף האלופים, אני חושב שגם ליאור מרמלשטיין הוא מתחרה מעולה, עם רגליים נהדרות, אורי שיק (מקום שלישי שמאור הכין) מציג מאסה אדירה, ויש עוד ח'ברה שעשויים להפתיע, כך שעומד להיות די מטורף.
מה שבטוח, שוב אם הכל יהיה בסדר, שהפעם אני וגיל נהיה חכמים יותר, ותופעת ההקאות וכל הזין שעברתי בתחרות האחרונה לא תחזור על עצמה.
כבר הכנו תוכנית איך להגיע לחיטוב וייבוש ברגליים, עניין שעליו הפסדתי את המקום הראשון בתחרות האחרונה.
אני פשוט מתחטב מהר יותר בגוף העליון וצובר מים ברגליים, אבל גיל יודע לטפל גם בזה: הפעם אני מתכוון להציג פלחים ופסים.
עוד דבר: אם אני מתחרה אני רוצה להינות מזה, לא לסבול.
אני רוצה להצטלם מאות תמונות עם כל החברים שלי, ולא לגמור תחרות מעולף ובקושי לחייך למצלמה.
הייתם מאמינים שאין לי תמונה אחת עם אשתי מהתחרות?
טוב, היא הייתה עסוקה בלהתיעץ עם גיל האם צריך לקחת אותי למיון.
אם לא נהנים מהתחרות היא לא שווה בעיני, לכן אני מאוד מצפה לתחרות הבאה, ומתכוון למצות ממנה את המירב.
|