צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-11-06, 19:05   #52
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
ואו, כמה שטויות גזעניות יש בפוסט הזה, ומאנשים שלא ציפיתי מהם בכלל לזה.
מבחינת המוזיקה, אני אוהב ראפ מאוד, זו המוזיקה העיקרית שאני שומע, אבל אני לא מזלזל בשום מוזיקה אחרת גם אם לדעתי היא גרועה. גיימר, רמשטיין עם כל הכבוד גם בתחום המוזיקה שלהם נחשבים לבכלל לא משהו, אם תשווה אותם ללהקות רוק ומטאל אחרות, אין להם לא כשרון לא שירים טובים ולא כלום, וזה מהרבה מאוד חברים שלי שכן שומעים את הסגנון. אז אל תזלזל בראפ, להגיד שזה רעש זה פשוט טיפשות.

עומרי, כמו שאמרו פה, בן אדם שחי כל החיים שלו בשכונות פשע ועוני שאין לו איך לשרוד אלא ע"י פשעים, גם אם יתעשר התנהגותו לא תשתנה ללא קשר לגזעו, סביר להניח שהוא ימשיך בדרך שהוא למד, ולהגיד ש"אין לו סיבה לעשות את זה" פירושו להסתכל על זה בצורה שטחית מאוד, כי אם היו לוקחים את 50 cent כשרק נולד למשפחה אומנת לדוגמא, מביאים לו חינוך טוב וערכים טובים יותר רחוק מהעוני ומהפשע, שנינו יודעים שהוא היה מתנהג שונה לחלוטין. עצם העובדה שהוא התעשר לא שינתה אותו, ולא אמורה לשנות אותו מבחינת החינוך שקיבל.

אמרו פה שהשחורים גרמו לאנשים לשנוא אותם, עוד שטות גדולה. בואו נעבור על זה מההחלה - ארה"ב "הנאורה והחכמה" של אותה תקופה הגיעה לאפריקה על מנת לכבוש שטחים, לשפר את הכלכלה ומשם הביאו את ילידי המקום השחורים לארה"ב, כדי שיתפקדו כעבדים. התייחסו אליהם כמו אל חיית עבודה. אתם חושבים שהם רצו להגיע לארה"ב מארץ מולדתם כדי להיות משועבדים לאנשים הלבנים בארה"ב?
זה איך השחורים הגיעו לארה"ב, ומאותה תקופה ועד היום יש הרבה מאוד אנשים גזענים שטוענים כמוכם, שהשחורים גרמו לשנאה, אבל העובדה היא שרק בגלל המרקיאים יש בארה"ב שחורים ולא כי הם בחרו להגיע לשם. עד היום יש שם גזענים שלא היות מתנגדים לחזור לתקופה שבה השחורים היו עבדים. אז זה מובן מאוד שהם ירגישו מופלים לרעה שם.
אני באופן אישי מאמין בתורות גזע שונות וכן יש גזעים שהם יותר נחותים משאר הגזעים וזה עובדה, זה לא אומר שצריך שלעבד או לשרוף אותם.

ובקשר לרשמטיין אם הם לא מצוצלחים כל כך בתחום שלהם איך זה שבכל חור בעולם שומעים אותך ושהם בזירה מאז 1993 תראה לי ראפר שסוחב כל כך הרבה שנים. ולא טופאק לא נחשב כי הוא מת.
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט