ציטוט:
פורסם במקור על ידי מפתח גוף מתחיל
בוקר טוב לכל ידידי וחברי הפורום..... 
קודם כל בקרוב אני ישנה את שם הכינוי שלי כרגע הוא היה כזה עוד ממזמן(בעצם שמי נאור זיו שאוהב את כולכם)..
אז ככה אני רוצה להודות לכל חברי הפורום על התגובות ואני האחרון שמתעצבן מתגובות שהן בעצם הערות בונות להיפך זה מה שכל מפתח גוף צריך ביקורת בונה כל הזמן כי אתה אף פעם לא מושלם ולכן הבקורות באות במטרה לשפר ולא לפגוע בי אישית ואני ממש מבין אתכם ומאוד מפנים אז אל תפגעו אני מקבל הכל באהבה אני ספורטאי שאוהב את התחום ורק רוצה להתקדם ולכל מפתח גוף יש חסרונות ויתרונות ועדיין צריך להתמודד איתם ולהתקדם הלאה... לגבי הרגליים האמינו לי שאני משקיע דם יזע ומשמעת ואימונים מטורפים אבל גנטיקה לוקח זמן לשפר ואני שמח כי אכן עשיתי שינוי גדול מאוד למי שראה אותי במציאות לפני שנתיים והיום זה נראה אחרת תמיד יש מה לשפר ואני מאמין בעצמי וזה רק יילך וישתפר אני מבטיחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ונכון פלג גוף עליון שלי משתפר כל הזמן זה לא שאני עובד על חלק כל שהוא פחות אני עובד כללית על כל הגוף וגם הפלג העליון משתפר אז רואים את הפער אבל בהבטחה במציאות זה נראה אחרת והתמונות לא משקפות את הרגליים אחרי דילול של פחמימות ויום סידורים ארוך באותו יום שנעשה על הרגלים אז הרגליים לא נראות במצב הכי טוב אבל כל מי שיגיע לתחרות אני מבטיח שיופתע לטובה כי זה אחרת אחרי ההעמסה ולא תאמינו כמה גוף משתנה בכמה ימים שהם במיוחד ממש צמודים לתחרות... תודה לכולכם על ההערות אני מפנים ומקבל וישפר אוהב אתכם .. וכמובן גדי תודה רבה רבה מעומק ליבי על התגובה אתה אישיות מקסימה ושיהיה לך המון בהצלחה... לאדמו"ר היקר נהנהתי לשוחח איתך בטלפון ואני גם למדתי ממך דבר או שניים וחוץ מזה היה לי העונג לשוחח איתך גם אתה חי את הספורט בנשמה וזאת הייתה חוויה טלפונית אתה אחלה אדם והמון בהצלחה... אביב היקר נהנהנתי לקרוא את התגובה שלך ואתה פשוט העלת בי חיוך של אושר אתה אחד הספורטאים שנותנים את הנשמה ועם לא מעט ידע אני מאמין בך שלתחרות הבאה אתה תראה נפלא כי שמעת בעצתי וסחבת עוד תקופה של עלייה במשקל ואת התוצאות אתה תראה על הבמה בפעם הבאה ואני אחריך אחלה יום ואת איש מקסים ... לגבי ארבל לא ניתן להוסיף איש יקר שוחחנו לא מעט ו.......הופתעתי האיש הזה חי את הפיתוח גוף בדם ויש לו עיין מקצועית לא פחות משופטים אשמח לשמור איתך על קשר והמשך בדרכך אתה תגיע רחוק רחוק... ויואב טל הגדול מכולם אני חושב שקרדיט שאני ייתן לא ישקף את מה ומי שאתה באמת כי יש המון ואין מאיפה להתחיל רק אגיד בנימה קטנה אתה נותן הכל אבל הכל בשביל מעט הספורט שלנו בארץ ומנסה לקדם בכל דרך אפרית וזה ראוי לשבח מהשבחים , תודה רבה לך על התגובה אחלה עידוד נתת לי ואני מקווה ומצפה לראות אותך בתחרות אני יישמח מאוד המשך ככה כי יש אנשים שאוהבים אותך(כמוני לפחות).... יום מקסים לכל חברי הפורום ואכנס לכאן בקרוב אחרי התחרות ואשמח לעזור לכל מי שאצטרך את עזרתי או עצתי אוהב אתכם ... נאור זיו... אגב בהצלחה לכל המתחרים זה רק ספורט וזה יום חג בשבילנו אחרי דיאטה מטורפת אז להנות מהתחרות ולקחת הכל בכייף אחרי הכל זה יום חג לא מוגדר לא לעוד הרבה זמן זה עוד יהיה יום חג מקובל במדינת ישרעל אתם תראו ותווכחו כי יש המון פוטנציאל בארץ וקידום של הספורט.. יום מדהים וקריר לכולכם.... 
|
אחלה תגובה! ממש מהלב ועם המון המון חום!
נאור היקר
תן בראש!
בהצלחה!