צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-08-07, 21:14   #23
SPEED VIPER
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ראובן סולומון.
בוגדן... אח.... הקינאה אוכלת אותך......
מעניין שכל פעם שיש תחרות ואתה לא עולה תמיד יש לך תירוץ עלוב "הייתי חולה 4 ימים לפני" אווו... אם אתה לא בטוח בעצמך פשוט אל תעלה לבמה עולים רק 100% זה לפחות מה שאני מאמין!
ועוד מקום שלישי במר דרום מתוך 5 מתמומדדים אח... אתה כ"כ עלוב! אתה רק יודע לדבר ולהגיד "אני, אני ואני" העיקר ידעת לומר לי שתתחרה גם בifbb מה קרה?! שמעתי גם הפעם היית "חולה" ואני לא ממציא דברים! (ניראה לי גם לפני התחרות של נאבא אתה לא תרגיש כל כך טוב...סתם ככה הרגשה פנימית)
אתה חושב שאתה יודע הכל וכולם צריכים לסגוד לך, עלק "השופט מאילת".
ואיך אתה מעיז לומר שלא נגעת בחומרים....לא יפה לשקר... באמת שלא.

והדבר הכי חשוב שיש לי לומר: מי אתה לעזעזל שתוכל לערער על גיל גרנות?! מי?!
יא חתיכת עלוב נפש אתה בן 33 שרק שבוע שעבר סיים קורס מדריכי חדר כושר הא ואתה גם מציל וואוו!! כפיים (בן אדם מסכן) בניגוד לגיל שהוא כולה קטן ממך ב9 שנים, הקים אימפרייה שרק תגדל בעזרת ה' ושלא נדבר על הידע וההשכלה בניגוד אליך.

בשתי מילים: אתה אדם עלוב, קנאי, ושלא נדבר על יהיר וגאוותן. יש לך הרבה על מה לעבוד באישיות שלך- בהצלחה!
THANK YOU VERY MUCH MY FRIEND!!!!YOU HAVE GUTS TO WRITE THIS BECAUSE YOUR DEAR PTOTECTOR GIVE ME BANN....I*M SAD?FOR WHAT BECAUSE I AM WORKING LIKE LIFE GUARD?BE ASHAMED FOR THIS....AND YES I WAS SEEK BEFORE NR DAROM,I HAD AN INFECTION IN THE ESOFAG...I CHOOSE NOT TO COME TO MR ISRAEL IFBB AND NABBA,BECAUSE MY MOTHER HAD A PROBLEM IN ROMANIA AND I MUST SEND HER MONEY. I AM PROUD OF ME BECAUSE I EARN MY MONEY WITH MY WORK,AND YOU KNOW THAT I WORKED YEARS AFTER YEARS 2 AND 3 JOBS SOMETIMES,NIGHT AND DAY.MY FAMILY IT S MORE IMPORTANT THEN SOME FUCKING COMPETITION ,INVESTING TIME AND MONEY ,AND FOR WHAT?BUT SPEAKING ABOUT YOU? YOU WANT ME TO OPEN THE PANDORA BOX ?????YOU FORGOT WHAT WE SPEAK IN DAVID CAR? AND IN THE FINAL ,WE ARE JEWISH BOLTH OF US,I WANTED ONLY YOUR BEST,BUT THE BEST NOT LIKE THIS TO GO DOWN TO 80 KG FROM 110KG IN THE BEGINING.AND MAYBE I DID A MISTAKE WITH GIL GRANOT BECAUSE I DIDN T KNOW THE GUY PERSONALY...MY APOLOGISE GIL,LIKE BETWEEN MENS. AND FOR THE GUYS THAT CATALOGISE ME LIKE HOMO,BETTER TO THIN K TWICE BECAUSE I M SURE THAT THEY CANT STAY BEHIND THEIR WORDS LIKE THE MENS THNK THEY ARE.ALL THE BEST FOR THE FORUM ISRAELBODY FROM BOGDAN FROM EILAT
SPEED VIPER מנותק   הגב עם ציטוט