צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-08-07, 13:00   #9
V.G
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל V.G

די להיות כאילה!! קצת ציונות לא תזיק!! למה אתם חושבים שאני קורע את עצמי באימונים? בשביל להיות מר ישראל?! ממש ממש לא!! המטרה שלי היא לעבור את היום סיירות בינואר, לעבור או לפחות לסיים גיבוש מטכ"ל ולקבל גיבושון 669 ולסיים אותו בהצלחה! וכן במקביל אני עובר מיונים לחיל המודעין גם כן...ואני לא יודע לאן אני אלך במידה ואני מתקבל ל669 וגם למשהו מאוד מסויים במודעין... ה669 זה חלום ובמודעין הצבא באמת צריך אותי... כי יש שם דברים שאני יכול לעשות שמעטים מסוגלים ואז אני אצטרך להחליט בין הגשמת החלום לתרומה למדינה (את המבחנים ליחידה הזו במודעין עברתי אני ממתין לראיון...) אז נכון אני מתאמן לסיירת ומתמיין בינתיים לניירת (לא ממש ניירת אבל ניחה) אבל הכל לטובת צה"ל ובלי מחשבה עומללה של אוי אם אני אהיה קרבי אני אאבד קצת מאסת שריר... כי השרירים אצלנ הם אמצאי ולא מטרה!!! ואני הייתי מת לראות את הבודיבילדרים שפה נתחנים בסיירות כי מבחינה פיזית הם כולם אנשים חזקים רק חבל שמבחינה נפשית חלק פה פשוט כמו קוקסינלים... לא מוכנים להקריב כמה שנים מהחיים שלהם בשביל המדינה בה הם חיים!!! פשוט עלוב לדעתי

אגב אחי (כותב ההודעה) אם תאמין אתה תצליח... 4 חודשים זה מספיק זמן כי עוברים יום סיירות עם כוח הרצון ולא עם הכוח פיזי...

מאסההה!!!

קלטו כבר יש אנשים שמנים ויש כאלה שהם פשוט במאסה!!
יש חטובים ויש שחיפים!!!
אז לכל השחיפים בעולם חלאס לחוש משהו! כי אתם לא!!
V.G מנותק   הגב עם ציטוט