ציטוט:
פורסם במקור על ידי keen12
להכריח ילד חילוני ללמוד בבית ספר דתי זו כפייה דתית,
בדיוק כמו שלהכריח ילד דתי ללמוד בבית ספר חילוני זו כפיה, אמנם לא דתית אבל עדיין כפייה.
טומי לפיד אומר הרבה שטויות, ברגע שרבי מכובד כמו עובדיה יוסיף אומר דברים כאלה, ויש עדה שלמה של מאמינים שממש מאמינה במה שהוא אמר - זה יוצר סחף, זה אמנם לא כפייה דתית(ואני התבלבלתי בהודעה הקודמת כי סחפו אותי פה כולם עם ה"כפייה דתית", וזו היתה טעות שלי) כי הוא לא כפה על אף אחד את הדעות שלו, אבל זוהי בהחלט חוצפה לשמה.
מי לעזאזאל אמר שללמוד מתמטיקה זו לא כפיה?
כשבנאדם אומר דבר כזה, אתה לא תגיד לי אם זה זכותי או לא להתלהם עליו או לא, ר"ע ג'קו אייזנברג והפליטות פה שהיו לו לפני שנה, ביומיים הוא הוריד מעצמו את כל מה שהוא בנה במשך כחצי שנה בערך.
|
תראה לי מי מכריח לילד חילוני ללמוד בבצפר דתי.
אוקיי אז לרגע אחד הרב עובדיה מכובד אבל לרגע השני כל החרדים חארות ? ואתה אומר שטומי לפיד לא היה איש ממעמד מכובד ? איפה אתה חי אחי ?
תקרא לזה חוצפה, הוא מבחינתו לא בא לדחוף את עצמו אלא לעזור. אני שוב מדגיש, מבחינתו חיילים מתים בגלל הסיבה הנ"ל, והוא מנסה לבוא ולתקן, לא להצביע אצבע מאשימה.
אני לא אגיד לך את הזכויות שלך אבל אני בהחלט אצביע על התקשורת שכל דבר שאדם חרדי ממעמד זה או אחר אומר היא מנסה להפוך את זה לאימרה מתוקשרת וכמובן שאם אפשר אז על הדרך להאשים חרדי או שניים.