צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-08-07, 22:54   #17
look
חבר פעיל

הסמל האישי שלlook

ציטוט:
פורסם במקור על ידי keen12
וואלה, רואים שאתה ילד שמנת.
ברגע שתאבד קרוב שלך, שיהיה חייל במקרה(לא שאני מאחל לך את זה חס וחלילה..), תאמין לי שהתגובה שרשמת פה תראה לך כל כך מבוזית.
וכן מה שהוא אמר זה כפיה דתית אם הורים דתיים שכולים מתקשרים ושואלים אם אולי הבנים שלהם לא התפללו מספיק חזק.
ובכלל, מה זה הזלזול הזה?,
שתי בני דודים שלי נהרגו בצבא בזמן פעילות ושתיהם היו דתיים שומרי מצוות,
אבל עזוב, למה ללכת רחוק זה היה לפני 5 שנים..
בוא נדבר על המלחמה האחרונה,
על רועי קליין שמעת?.
וואו בוא נחשוב רגע. זה שאיש דתי הוא לא אמור לחיות לנצח ולא לחיות הכל ורוד, לקב"ה יש דרכים נסתרות שלא נבין אבל עזוב זה לא העניין שלי, העניין שלי זה על ה"כפייה" כביכול.
איזה זלזול אתה רואה פה ? אתה צריך להבין שזו הדרך חיים של האנשים האלה. הם חיים בשביל להתפלל ולשבח, ומבחינתם מי שלא עושה את זה זה סיבה לדברים רעים שקוראים.
איפ הצד החילוני פה ? יודע רק להאשים. אם חילוני היה בא לדתי ואומר לו, אפילו האיש החילוני הכי חשוב בארץ, "חיילים מתים בגלל שדתיים מתפללים", לא היו עושים עניין מזה. למה ? למה כל מילה של דתי חייבת להקפיץ איזה כתב ולהרים את זה לכל הארץ ? מבחינתו זו הסיבה למוות שלהם והוא לא חייב לך או לאף אחד כלום. זה לא שהוא אמר את זה בצורה מתוקשרת בכוונה, וגם אם כן, זו הדרך שלו וזכותו לחיות ככה.
אם אני מחר קורא לכל החרידים להפוך לחילונים, אף אחד לא יעשה עניין ולא יגיד "כפייה חילונית".
למה ?!
look מנותק   הגב עם ציטוט