אשכול: |שאלה| תפריט
צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-08-07, 19:21   #5
maya
אחראית תזונה ותוספים.

הסמל האישי שלmaya

עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
שלח הודעה דרך ICQ אל maya שלח הודעה דרך MSN אל maya

אז ככה התפריט:

07:00
-2 כריכים שמורכבים מ4: תחליף ללחם קל
* 4 פרוסות לחם בריאות
* מורח על כול כריך כף גבינה לבנה 5% או 3% תאכל לפחות חצי גביע גבינה עדיף עד 3 חוז
* ירק כולשהו חתוך על כול כריך(עגבניה או מלפפון או שילוב של שניהם)
* חצי כפית שמן על כול כריך

במידה ואני לא מספיק לאכול אני לוקח מנסה של כף מדידה אבקה+ חצי כף מדידה של סוכר ענבים ביחד עם חלב 3% . זה לא שווה בערכים לארוחת בוקר אבל זה בסדר

10:00
כריך עם טחינה+כפית שמן זית+ירק(עגבניה מלפפון וכוי)+תוספת של פרי
הכריך מורכב מ:
*2 פרוסות לחם בריאות תחליף ללחם קל ותכניס מקור חלבון כמו פסטרמה טונה וכו
*כף טחינה
*ירק

13:00
עכשיו פה יש לי טיפה בעיה כי אני לומד עד מאוחר יחסית (16:00) לכן אני אוכל כמה ירקות או פירות (אין מה לעשות יש לי בדיוק 5 דקות הפסקה) פה אתה יכול להכניס את השייק או חטיף חלבון

16:00
*200 גרם אורז או תפוחי אדמה את הכמיות תחשב ותראה אם זה בסדר לפי התפריט
* 2 חתיכות דג או חזה עוף
*תוספת של חומוס או חטינה או סלט חצילים(דלי שומן) עדיף טחינה שמכינים לבד יותר בריאה ושומן יותר איכותי
*סלט קטן(מורכב מעגבניה +מלפפון+בצל)

עכשיו פה יש לי שאלה כעיקרון אם האימון הוא ב18:00 אז לאחר האימון אני צריך לקחת 1.5 כף של אבקה+ חצי כף סוכר ענבים האם כדאי לשלב את זה שלפני האימון אני יקח חצי כף של אבקה? מה אתם אומרים? אתה לא חייב אבל יכול אין שום בעיה
לפני אימון אני אוכל פרי (משתדל בננה)

בסיום אימון כמובן אבקת חלבון+סוכר ענבים

20:00

*סלט ירקות
*חצי גביע של גבינה לבנה
*טונה בשמן(סחוט היטב)
*פרוסה של לחם קל

22:00
כעיקרון בשעה כזאת אני משתדל לאכול חצי גביע של גבינה לבנה+ כמה פירכיות(או משהו דומה פשוט ברח לי השם אני חושב פתית שזה יותר דק בצבע חום למי שמכיר)+ירק תוסיף שומן איכותי כדי לעקב את הספיגה ההיתי מוסיפה עוד איזה שני חלבונים (לא חובה) פשוט זה חלבון איכותי שטוב לפני השינה ואת הפתית תוריד או שלא תאכל הרבה לא צריך פחמימות בארוחה לפני השינה