26-08-07, 14:51
|
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי blinki
זה החלום של מרבית ההישראלים, להיות איש עסקיםלעשות את המכה לקנות דירת קומפלקס בצפון תל אביב עם BMW בחורות יפות וכל היום להינות,אבל החיים זה לא ככה אני מאחל שתצליח אבל הסיכוים נגדך, לאבא שלי יש חבר(שדווקא היה לו תואר שניבמחשבים מאוניברסיטה בארה"ב) רצה כמו כולם לעשות תמכה, עשה כמה עסקים שנכשלו והיה בחובות של 300,000 דולר, למרות שעכשיו הוא השתקם ומצא עבודה מסודרת
|
הבנתי תראש שלך וזה ממש לא הכיוון שלי אחי,אני יותר בכיוון של לנסות להמציא איזה מוצר (יש לי ראש לדברים האלה),או לטוס לחו"ל,ומשם להתקדם ולבדוק אופציות,לנסות דברים,אני לא רואה את עצמי בא במשך 30 שנה כל בוקר לאותו מקום ועובד,אני חייב להיות בפעולה,יכול להיות שזה יצליח לי ויכול להיות שלא,אבל בינינו חיים פעם אחת,מה עדיף להשקיע הכל בשביל לחיות כמו שצריך,או לחיות ברמה בינונית במשך כל החיים,ותמיד להגיד "יכולתי לעשות ככה ויכולתי לעשות ככה",כמו שאמרתי אני מעדיף לקחת תהימור הזה,מקסימום גיל 25/6 אני יחזור לספסל הלימודים ויבנה את עצמי מחדש,לפחות אז אני ידע שניסיתי,והדרך הזאת לא מובילה לשום מקום ואז אני יתחיל דרך חדשה.
חיים פעם אחת,צריך לטעום מהכל!
תסתכל פעם על אנשים מסביבך,דודים/שכנים/סתם אנשים,שקמים כל בוקר לעבודה באים ב5,מתקלחים,טלויזיה,במקרה הטוב יוצאים קצת,הולכים לישון,וחוזר חלילה,אני מסתכל על זה ואומר,לא עדיף למות? כאילו למה צריך את זה,הכל סטטי,לרדוף כל היום אחרי הכסף לסגור חובות,לחיות בחששות,זה לא בשבילי,אני רוצה ללכת על כל הקופה כמו שאומרים,ובעזרת ה' זה יצליח.
you change the way you train, you change your limits. Even if
you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you
continue to make progress, then you have yet to hit your limit.
Open your mind to what is possible. Let your body tell you what
is possible and leave your mind out of it.
|
|
|