צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-08-07, 20:22   #34
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
קרביים על אחת כמה וכמה הם אנשים שצריכים ללמוד להגדיל ראש וצריכים להרגיש שלא יורקים עליהם בתמורה לעבודה הקשה שהם עושים. אני לא מאמין שהשיטות שהצבא נוקט בהן באמת עוזרות בשביל להשיג את המטרות האלה, אני מכיר בעיקר [לא רק, אבל בעיקר] קרביים חפשנים שרק מחפשים להקטין ראש ולחזור הביתה בלי לקבל שעות או שבת. אנשים לא מבינים למה הרבה אנשים לא רוצים קרבי, והתשובה הרי ברורה - זה לא סתם כי קשה להיות קרבי. אנשים עושים בחיים שלהם הרבה דברים קשים, ההבדל הוא ההערכה שהם מקבלים. הרבה פעמים אנשים בקרבי מרגישים שפשוט מפקירים אותם, שהם נותנים הכל ולא מקבלים בחזרה שום דבר. חלק מזה הוא גם היחס שהם מקבלים. אתה יכול להכניס באנשים משמעת וערכים גם בלי שוט.

סוזוקי, אני לא מדבר על התערבות של הורים בצבא, זה לא קשור לעניין. אני מעביר בקורת בנושא אחר. בנוגע לזה שאנשים היו מוסריים, אני לא זוקף את זה לחובתם אלא רק לזכותם. גם אם האויב שלך הוא לא מוסרי, אין סיבה שאתה תאבד בגלל זה צלם אנוש. אם מישהו מנסה להרוג אותך, ודאי שתגן על עצמך, אבל לא תהרוג חפים מפשע בדרך וכו'.
הבנתי אותך ואז מסכים איתך כי ככה אח שלי לפי מה שהבנתי מרגיש
סתכל הוא עוד מעט מישתחרר והצבא לא כיבד איתו הסכם קבע שהיה לו איתם זורקים עליו זיין ולך תיתבע את הצבא
מסכים איתך באלף אחוז!

אבל אין מה לעשות אם החיילים שלנו לא מקבלים יחס של אמנת זנווה למה שאנחנו ניתן ?
צריך לעשות הכל על מנת שחפים מפשע שלא יפגעו אבל מה הרעיון בזה להודיע מראש על מקומות שמפצצים ?
כי גם המחבלים בורחים
אין מה לעשות במלחמה יש אבדות מאוד קשות גם בפן האזרחי במיוחד במלחמה כוללת
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט