צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-08-07, 20:15   #21
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
אתה בעצם טוען שבשביל שתוכל לשרת צריכים לעשות ממך 0? עם כל הכבוד, יש הרבה מאוד אנשים מאוד איכותיים שמתגייסים לצה"ל ואין שום סיבה להתייחס אליהם כמו לזבל אנושי. יש הרבה מתגייסים טריים שהמפקדים שלהם צריכים להצדיע להם ולקוות שהם יצליחו להשיג חיים כמו שלהם באזרחות או בכלל הישגים צבאיים כמו שהטרונים האלה עתידים להשיג.

יש הרבה בעיות במסגרת הצבאית. לפי דעתי אפשר להטמיע בחיילים ערכים וסטנדרטים הרבה יותר גבוהים עם שיטות אחרות. אני לא יודע איך הצבא קובע כרגע את מערכי הטרונות שלו, אבל אני חושב שהתייעצות עם פסיכולוגים, סוציולוגים וכדו' יכולה מאוד לעזור לו לייעל את עצמו. אפשר להוציא חיילים הרבה יותר טובים באמצעות יחס הרבה פחות גרוע. חיילים שיוכלו להגדיל ראש, שיוכלו לחשוב בעצמם ולא יהיו חייבים פקודה לכל סיטואציה, חיילים שירגישו שלצבא אכפת מהם ושהם לא מקבלים יריקה בפנים על זה שהם באים לתרום למדינה שלהם.

בזמן שאתה בצבא, מה שברור זה שאתה צריך לעמוד בכללים של המסגרת. אבל יחד עם זה, מותר לך להעביר בקורת וזה אפילו רצוי. זאת זכותך [ולפי דעתי, גם חובתך] בתור אדם חושב.
אני מסכים איתך באלף אחוז הצבא צריך ליעל את עצמו ולשפר שיטות ולא להיתקע בשיטות של פעם ! וזה רק יעזור להישתמש בפסיכולגיה וסוציולגיה אני מסכים !
אבל ואבל גדול!
יש גבול לביקורת והיתערבות הורים בצבא בגלל ילדים בכיינים !

צריך להיות ביקורת אבל לא לפרסם את זה בכל העיתונים ולא להפוך את הצבא שלנו לצבא של שכונה בלי משמעת אם בכיינים

אתה יודע איזה בדיחה היו הוראות פתיחה באש במלחמה האחורנה ?

אתה יודע כמהחיילים שלנו מתו בגלל לשחק אותה צבא "מוסרי"
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט