אשכול: אימון Fbw
צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-08-07, 02:44   #13
הזברה
IsraelBody VIP - חבר יהלום

רן, אז?
השיטה של ארבל מהכתבה באתר, היא לא בהכרח לחלוקה הזאת, אפשר להתאים אותה , עם קצת שינויים ,גם לאחרת והיא ברמה העקרונית, מכילה בתוכה עקרונות של דלוד ,עבודה עם זמן ארוך תחת עומס (tut) ,שילוב של תקופות עם דגש ספציפי בעבודה על כוח ובכלל פריודיזציה .אלה עקרונות חשובים ויעילים מאוד בתוכנית לכל מטרה (לא כולם הכרחיים, אבל חלקם ממש תורמים) והם מעידים על כך, שלא מדובר פה בסתם תוכנית מצוצה מהאצבע.
חוץ מזה, אני יותר בראש של "תנסו את הכל, יש סיכוי שאתם שייכים לחלק מהאוכלוסיה שיותר מתאים לו להתאמן אחרת". כל עוד המתאמן ימשיך לנסות ,עד שהוא ימצא תוכנית שהוא מבסוט ממנה אני אשמח.

אבל, מה שהכי חשוב ,זה שצריך להתנתק מהגישה הזאת של Fbw וab זה רק למתחילים, להפך, אתה תמצא הרבה יותר אחוזי הצלחה בשיטות עם התדירות הגבוהה יותר. אל תשכח שארבל הוא לא המתאמן הממוצע מבחינת גנטיקה ושהגוף שלו ראה חומרים. על אותה מטבע, אפשר להביא מספיק שמות מעולם הבאדיבילדינג שעובדים ועבדו בשיטות עם תדירות גבוהה (קולמן פחות או יותר, מנצר והזה מהאתר של HST).

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
תאכלס נראה לי ש- Gal.T היה החלוץ כאן בפורום בנוגע לנושא הזה
אגב, חבל שהוא לא כותב כאן כבר הרבה . המיני פרישה שלו , כמו גם התגובות האחרונות שלו, הזכירו לי את המשפט המאוד מפורסם של הנטר תומפסון:
"מאז ומתמיד ראיתי בכתיבה עבודה מתועבת ביותר. לכתוב זה כמו להזדיין. זה כיף רק למתחילים. זונות זקנות לא נהנות"