צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-11-06, 18:11   #8
Nimrod
חבר פעיל

הסמל האישי שלNimrod

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Takima
אני אתן לך קודם כמה עצות בסיסיות (חלקן אולי הבאתי לך בפעם הקודמת כבר).
  1. אל תשתמש בחזרות קבועות מראש, זה יותר מדי מסבך ואתה לא תמיד יכול להיות בטוח שתוכל להשלים את מספר החזרות הרצוי עם המשקל שבחרת. לכן עדיף להשתמש ב"טווח חזרות". בד"כ עובדים 8-12. מבחינתי 6-10 זה טווח מצויין.
  2. כמה שפחות תרגילים מבודדים (עדיף בכלל לא). בתכניות שלי אני מוסיף תרגילים מבודדים אם שריר מסויים לא מקבל מספיק עבודה בהשוואה לשריר אחר.
  3. תשתדל שכל השרירים יקבלו מספר זהה של סטים. לפעמים זה בלתי אפשרי.
  4. סקוואטים תמיד חופשי ואגב סקוואטים עובדים גם על ההמסטרינגס בניגוד ללחיצת רגליים.
  5. אל תעשה יותר מ-24 סטים באימון.
  6. רגליים צריכים יום מיוחד, לדעתי בטן עדיף לשים באימון של הרגליים.
  7. תבנה את התכנית מחדש.
1. אני יודע כתבתי את זה בתור דוגמא לרעיון שלי, הכוונה שלי 1 כפול 12 שזה משקל נמוך לחימום, כשאני כותב לכם 8 חזרות זה המשקל שלי וכל פעם שאני כותב 6 חזרות הכוונה שאני מעלה משקל, הרבה פעמים זה נגמר ב3 חזרות ולפעמים אני מסיים את כל ה8 חזרות עם המשקל החדש, כתבתי ממוצע 6, בכוונה בלחיצות חזה עשיתי 2 סטים עם המשקל ה'חדש' כי חשוב לי לשפר.
2. אין בתוכנית הזו תרגיל אחד שמבודד, אולי כפיפות מרפקים עם מוט דאבל יו על הספה, אבל אני שונא בעמידה.
3. כל שריר גדול מקבל אצלי 8 סטים בדיוק, היד אחורית 5, יד קדמית 4, כתפיים6.
4. סווקאטים חופשי לטווח ארוך יכול לפגוע בי (כי אני סומך יותר על ריצרד גנר שאמר את זה פה בפורום במפורש מאשר על החברה פה) אבל בכל זאת לפעמים אני עושה.
5. צודק אבדוק את העניין.
6. זה בדיוק העניין שזה לא הלך לי טוב.. גם הרגליים שלי חזקות בצורה לא פורפורציונלית לגוף אני לא רוצה שהם יתחזקו עוד.
7. למה? :cry_1:

"החיטוב שלך זה 80% תזונה
המסה שלך זה 80% אימונים
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"

ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg

"סמים הם סטרואידים לנשמה"

נמרוד

מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
Nimrod מנותק   הגב עם ציטוט