צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-08-07, 14:24   #18
gil-Nissim
חבר פעיל

הסמל האישי שלgil-Nissim

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vin diesel
זה מאצבן אחושילינג שילד שאפילו עוד לא עשה צבא ,גם מדבר פה שטויות בלי ביסוס על הדברים שלו.
1. אני רוצה ביסוס ואוחכה על המשפט הבא."""פשוט בישנה היה כמה מרכיבים לא ממש בראים, ומינון יותר מידי גבוה מהנורמל.."""?!?!?!
2.וגם על זה. """נו אקספלוד לא מגיע לרמה של הנוז החדש למרות שהוא קצת פחות חזק מהישן.."""
*יש לך ביכלל ניסיון אם הנוז הסופר או הנואו הקספלאייד שאתה מדבר?על הזין שלי מה ראית תגובות בחו'ל. אני רוצה ליראות מה לך יש להגיד בנושא ומאיפו השטויות האלה שאתה פולט כאן בפורום.אם אין לך משהו חכם להגיד אם אוחכות והסברים פה על תגיב אפילו.
*וסתם לידע כללי לא כל מה שיותר "חדש", לא תמיד יותר טוב.
אה וואלה ?.. טוב לדעת..
שחכת שאתה אמרת שהכניסו סטרואידים לפורמולה הישנה של הנוז ?..
טוב שלא אמרת שזה היה טסט+דקה.

רוצה הוחכות לך תחפש..
תכנס לbb/com ותריץ חיפוש שם, אתה תראה כמה רשמו שלא הרגישו את הנאו אקסלוד וסל מס.

לך יש בכלל נסיון עם הפורמולה החדשה של נוז ??... לא נכון ? אז שקט!

נו אקספלוד מעבר לקצת פאמפ ואנרגיה לא נותן כלום אז חלס לזיין את השכל!
כמו שבכל פוסט אתה רק ממליץ על סל מס,ועל נו אקספלוד..

אתה בסה"כ ניסת מנת הגשה אחת מהנוז החדש, וקבעת שהוא לא טוב!

בוא תביא לי הוחכות שהכניסו לפומרולה הקודמת סטרואידים כמו שאמרת..
ובוא תביא לא הוחכות שהנאו אקספלוד יותר טוב מנוז..
בנו אקספלוד יש לך רק ארג'נין קפאין ו1.5 של קריאטין..
לאומת הנוז שיש לך בוא 3 גרם קראיטין איטל אסטר\מלט,3 גרם ארג'נין,ניטריקס אוקסייד,בטא אלינן ועוד... אתה לא יכול להשוות פורמולה פשוטה כמו נו אקספלוד, או סל מס שיש בו קריאטין וגלוטמים...
לנוז שיש בו 11 מרכיבים פעילים, בנתיים לי יש את הנוז החדש ואני יודע על מה אני מדבר..
שלא כמוך, אתה משחק אותה איזה "דוקטור" לתוספים.. אתה יודע למה אתה לא אוהב את התגובות של bb.com כי אתה יודע שאני צודק,אז אתה מנסה לצאת חכם בכוח..

Berk0
אני יכול ללמד אותך על תוספים,לפחות אל תגיד לי עם מה להיתווכח..
כי אם היית מבין ובכלל היית מנסה אחד מהתוספים האלה פשוט מאוד לא היית מגיב.