ציטוט:
פורסם במקור על ידי shayetet13
אני חייב להגיב על מה כתבתם פה זו בדיוק הסיבה שהתוכנית מסודרת ככה מהסיבה שאני לא רוצה שהשרירים שעליהם אני עובד באימון יתנגשו אחד אם השני אז עשיתי חזה יד קדמית וכו' אני יודע שעובדים גם הכתפיים ואחורית ולכן אני לא עובד עליהם באותו אימון כי תחשוב שאתה עובד יד אחורית באימון והיא כבר ממש עייפה לך אחושרמוטה שאתה בקושי יכול להוזיז אותה ואז אתה עוד רוצה להניף משקל כבד כשאתה נמצא מתחת למוט ששוקל בוא נגיד 80 קילו שעלול ליפול עליך כי עבדת גם יד אחורית והיא לא במייטב כוכה בזמן אימון החזה,
למה לא תסתכלו על החלוקה של ימי אימון מנוחה שהיא מסודרת חבל על הזמן ונבחרה בקפידה מתוך כמה סידורים ועל קבוצות השרירים העובדות החלוקה שלהם על שילוב האירוב אחרי כל אימון ותראו שזו סך הכל תוכנית ממש מקצועית מה הפגמים בא חוץ מזה שלכמה אנשים פה יש העדפות משלהם בסידור התוכנית?
|
קודם כל באימון חזה היד הקדמית לא עובדת
עובדים קודם כל על השריר הגדול בגלל אותה סיבה שאתה ציינת
למשל באימוני חזה ויד אחורית קודם תעבוד על החזה כדי שהיד אחורית לא תהווה גורם מגביל
בתכנית שלך יש המון התנגשויות
תכניות בלי התנגשויות הם עליון תחתון וחזה יד אחורית וכתפיםם ואימון אחר גב רגליים יד קדמית
אתה יכול לעשות תכנית אימונים עם התנגשויות אבל החיסרון שלה היא חוסר המנוחה של השריר מה שיפריע לתהליך ההתעוששות שלו חוץ מזה השריר במצב אנאבולי 48 שעות האימון
ובטן הוא כמו כל שריר ולא מאמנים אותו כל יום