ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nimrod
1.
חיטוב חודש ואז הגוף יקבל פיצוי, למרות שגם בחיטוב על 1300 קלוריות אני אוכל יותר טוב מכל החברים שלי.
2.
זהו שממה שהבנתי אירובי בבוקר יכול להיות הרבהההה יותר יעיל גם ככה, זה מה שרציתי לשאול.
כמו כן רציתי לדעת עם יוגורט חצי שעה לפני האירובי בבוקר יהיה טוב או שעדיף שעה לפני \ בכלל על בטן ריקה, החברה פה מתעקשים לא לענות לי.
|
1
חיטוב חודש והגוף יקבל פיצוי? אתה יכול להכניס את הגוף שלך לטראומה רצינית בחודש וזה שהחברים שלך אוכלים בצורה לא טובה זה לא הופך את זה ללהיות בסדר.
אני בגיל שלך עשיתי חיטוב על 2200 קלוריות, 4 פעמים בשבוע אירובי 35-40 דקות והצמיגים בבטן ירדו יופי.
כמובן שכמות הקלוריות שמתאימה לי לא בהכרח מתאימה לך והלכתי לאיש מקצוע שיעזור לי עם הירידה במשקל כדאי שאני כמה שפחות יפגע בפוטנציאל הגדילה שלי, לפי הכמות אוכל שאתה ציינת זה נראה כאילו אתה הולך להכניס את הגוף שלך לטראומה רצינית.
ומה זה פיצוי אחר כך? אתה מתכנן להיות על גירעון קלורי חיובי גבוה אז אתה רק תחזור למה שהיית קודם ציק צק עדיף לעשות ירידה מתונה ואחר כך להיות בעודף קלורי חיובי מתון הגוף צריך שומן ועודפים ביחוד בגיל שלך אם לא היה לו עם מה לבנות את הגוף הוא לא יבנה.
מצטער אם אני מציק / מעצבן אותך אבל אני רק מנסה לעזור הייתי במצב שלך בעבר וחשבתי לאכול כמה שפחות העיקר להיות חטוב ולא שמנמן ועשיתי חודש שטויות לפני שניגשתי לאיש מקצוע תלמד מטעויות של אחרים לא סתם כבר קיבלת תגובות מכמה אנשים שזה לא טוב לך.
זה משהו שאחר כך לא תוכל לפצות עליו.
2
למיטב הבנתי בדיאטה קטג'ונית בבוקר או במהלך היום ההבדלים לא היו משמעותים כיוון שגם ככה האינסולין ברמות מאוד מאוד נמוכות ואתה יכול לחמצן שומן בקלות.
על בטן ריקה לא הייתי רץ, אם אתה רוצה לרוץ ישר על הבוקר הייתי הולך על טבליות של חומצות אמינו או סוג של שייק חלבון 20-25 דקות לפני הריצה.
כמובן שבמצב האידאלי הייתי אומר לך לשלב יחד עם השייק סוג של פרי או פחמימות אחרות אבל אם אתה מנסה להמנע מפחמימות אז תילך לפחות על חומצות אמינו כמה דקות לפני או שייק 20-25 לפני.