אשכול: פרו-אנה
צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-08-07, 00:22   #46
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Berk0
ש מע זה ידוע שיש כול הזמן התקדמות, ופריצות דרך בתחום, אבל עדיין יש עוד הרבה מאוד זמן, לפחות 30-40 שנה, עד שהדברים הללו, היו בטוחים לשימוש, וזמינים בכול מקום, וזה עוד שאני אומר שזה עובד, כי בנתיים זה הוכח על תאים במבחנה בתנאי מעבדה.
טוב אני אדבר איתך בסטטיסטיקה , לפני 20 שנה איך נראה פיתוח גוף?
תחשוב שהמחקרים שמתמקדים בפיתוח גוף התחילו רק בשנות ה90 המאוחרות...
ובדרך כלל ההתפתחות הטכנולוגית רק מואצת ולא מואטת בגלל הגידול באוכלוסייה , רמת חיים , חינוך , תקשורת , עמידה על "כתפי ענקים" וכו'

לדעתי אפשר לקחת את ההבדל בין דוריאן לג'יי קאטלר (או רוני אם אתם חושבים שהוא היה צריך לזכות) או בכלל לא להם אלא לחברה הענקיים כמו מרקוס , להוסיף אותו לאותם חברה בריבוע (אני נשמע כמו חננה עכשיו אבל עזבו)

יהיו אנשים גדולים ב50-100 פאונד על הבמה ממה שיש היום...
לדעתי באולימפיה פחות ויותר במקומי...

בתקופת ייטס לא היה פאקינג קריאטין ולא אמור היה להיות לפחות 10+ שנים אם אני לא טועה...

היום יש בטא-אלאנין שכבר מקבל מוניטין כתוסף "מקובל" שנה או שנתיים...

בכלל כל האינטרנט הזמין הזה קיים רק משנות ה2000 המוקדמות שזה פחות מ10 שנה , עד אז היה חייגן שאנשים בלי חיים התחברו לאיזה אתרים מעפנים ב2 בלילה שעתיים בשבוע , בלי ויקיפדיה בלי כלום , בלי גוגל אפילו , אני זוכר היו מתלהבים שיש 200 מיליון גולשים בעולם....

תשו את זה עכשיו לטלפון או לטלגרף (לעומת מסרים בדואר אקספרס ברכבת שעלו הון תועפות ולקח לודעה פשוטה שבועות להגיע תלוי במרחק)ותראו איך זה משנה את העולם ואיך זה עוד לא גמר לעשות כ-ל-ו-ם.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט