אני מקפיץץ
אני מקפיץ!
תזונה בצבא זה אחד הדברים הקשים ביותר...זה היה השיקול הכי גדול שלי למה לא ללכת לגיל לפני הצבא..
מי שנמצא בבסיס פתוח ועושה יומיות יכול לשמור על תזונה בלי שום בעיה...תמיד תמיד אפשר לוותר על האורחת צהרים שמלאה בשמן או מרגרינה או כל דבר שיכול לדפוק את הבריאות, וכמובן ללכת בערב למכון כושר...בבסיסים פתוחים שמסיימים לעבוד ב5 זה בדיוק כמו בית ספר שהולכים למכון ב7-8, במידה ואתם ישנים בלילה.
הבעיה היא מי שבבסיס סגור שחוזר אחת ל...לבית שזאת בעצם הבעיה שלי..
אני חוזר פעם ב הבעיה אבל משתדל לשמור על תזונה נכונה ולאכול בריא...ז"א בהפסקות צהרים במקום לשבת על גילדה מפוצצת שוקולד מלאה בקלוריות ושווה לתחת או לשתות קולה ולאכול אוראוו{כשתהיו בצבא תבינו על מה אני מדבר-ומי שבצבא בטוח מבין} אז אוכלים ארטיק שיש בו 60 קלוריות, שהוא גם מרענן בימים החמים האלו וגם טעים מאוד מאוד.
בבוקר יש עוד בעיה, הצבא לא יודע מזה בריאות והם לא מכירים את זה שקיים חלב 1% רק 3 זה מה שיש בצבא, אז אוכלים את זה עם פייבר 1, ובצהרים אוכלים מה שיש, ז"א מוותרים על המטוגנים כמו הציפס והולכים על האורז מקמח מלא או האורז הלבן...את הבשר אוכלים מה שיש אוכלים לא משנה מה...יש תמיד כמעט תמיד טחינה לא מגזימים, הרבה סלטים...ומביאים פירות מהבית כדי לאכול בין הצהרים לערב...ובערב כמו שכבר אמרו יש קו'טג כמעט תמיד אוכלים אותו עם סלט...עם קצת זיתים ואוכלים רק עם יש לחם מקמח מלא{זה קורה פעם בשנה}
למי שיש מכון כושר {ויש בסיסים עם מכון} מביאים טונה ואחרי האימון אוכלים..
תמיד אפשר לעשות ריצות כדי להרויד את מה שאכלנו..
ומנסים לשמור על הבריאות 3 שנים ואחרי זה עובדים קשה..
|