צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-11-06, 18:21   #55
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי S u z u k i R g s x
וגילעד ראיתי אותך פעם אחת ברמת גן אבל לא היה נעים לבוא אליך :):):):) לא זוכר כבר מתי

באמת רואים לאט לאט איך הרמה והרצינות אפילו של הילדים היום גודלת מאוד אם רק ישקיעו יותר בספורט הזה שהוא מאוד יפה לדעתי אבל אני עדדיין לא מעוניין ללכת בכייון של זה
עדיין אם רק יתנ יותר קצת כסף בתחריות וזה יש פה עתיד

בהצלחה לשניכם
גם לך אמיר ראיתי שאתה אמרתה שאתה רוצהלהיתחרות אז המון בהצלחה גם לך

בלי קשר גילעד שתבין כמה אני מעריךא ותך
כי אני גם עבודה לפעמים אפילו לפני בצפר חזרתי השנה ללימודים בבצפר פרטי אז מאוד קשה לי ואני נוסע כל יום שעה וקצת לבצפר ו40 דקות לחדר כושר שלי ככה שבשבועיים האחרונים כלא הייתי טוב באימונים אבל זה הולך להישתנות נתתם לי מוטבציה להצליח

כל מקרה המון הצלחה בחיים
אני בטוח שתצליחו
שיהיה בהצלחה אח שלי !! ואם אתה ברמת גן ורואה אותי תבוא תגיד שלום אחי אל תהיה נקניק...
זה מאוד משמח לראות אנשים שיודעים להעריך אבל אני חביבי רק באמצע את התוצאה אתה תיראה בIFBB 2007 ובנאבא
ותקשיב טוב אחי אני כל יום קם בבוקר קורע תתחת בעבודה אחרי זה בחדר כושר ואז עף ללימודים אני חוזר הבייתה ב11 בלילה הרוג,אבל מה אני שמח אם העבודה שלי ואני כמוך גם מקבל מוטיבציה בעיקר מכל הסרטונים של הפיתוח גוף ומאנשים שמעודדים אותי כמו עומר וגיל גרנות התותח שתמיד אומר לי להשקיע ולא לוותר ולא להיות נקניק..ואני אומר לך אל תפסיק תשקיע תחשוב על התוצאה ואז זה יעזור לך להתמיד באמצעים..

תמיד תפגיז חזק !!!

גלעד
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט