בנוגע ל1, תלוי איזה אבקה קניתה אם זה חלבון רגיל, רק חלבון אז תצטרך להוסיף לזה פחממות בהתאם לנתונים שלך, אם זה גיינר אין בעיה, ושוב אני ממליץ לאחד כמוך שאין לו זמן על הבוקר והוא שחיף ורוצה לעלות, רק סיריוס מאס,
בנוגע ל2, אתה במאסה, ואם לא אכפת לך לעות מלוכלכך עם שומן, אז אין בעיה לאכול אוכל של אמא, אבל רצוי שהיה כמה שפחות מטוגן, לאכול בארוחה הזאת כמה שיותר פחממות עם חלבונים בהתאם, וירקות כמובן.
3 אף אחד לא אוהב ירקות, ופירות, גם אני שונא את זה, ואני אוכל בכוח, אחרי שבוע התרגלתי ואני זולל סלט כמו שואב אבק, תתחיל לאכול בכוח סלט ירקות, תדחוף בכול ארוחה ירקות, חוץ מארוחה מיד אחרי אימון, בכול מקרה כמה שיותר ירקות זה טוב, פרי עד 2-3 ביום, לא יותר, עדיף למלא את הפחממות שלך בפחממות מורכבות, מחיטה מלאה,שיבועלת שועל,פסטה וכ'ו.
מולטי ווטימין זה תוסף בנוסף לתפריט שלך, אם אתה לא תוכל ירקות, גם חבילה של מולטי לא תעזור לך.
4 צריך להרביץ לך, מזה להשלים חלבון עם התפריט? אם כבר דבר ראשון בונים תפריט מסודר, ואז משילימים איפה שצריך בעזרת התוספים מה שלא מספיק מהתפריט, לכן דבר ראשון תבנה תפריט מסודר, תראה מה חסר לך ואת זה תשלים ותאלתר בעזרת התוספים, ולא ההיפך שהתפריט מתוספים וההשלמות באות מהתפריט, זכור 75 אחוז מההצלחה היא תזונה נכונה שמבוססת על תפריט של מזון אמיתי, תוספים זה מהמילה לתסף, הם באים להשלים מה שחסר.