עכשיו לתגובה המקצועית
לגבי מישל :
הנקודות החזקות שלו הן הגב הכתפיים והחזה ,הרגליים הישתפרו אבל הן בפיגור קל אחרי הגוף העליון (לא שזה בלתי הגיוני ,הגוף העליון שלו פשוט מאסיבי בצורה בלתי ניתפסת ) ,הזרועות שלו קצת בפיגור אחרי כתפיים ,אבל הן הישתפרו בכמה וכמה רמות מאז שנה שעברה ,ואני בטוח שלקראת שנה הבאה הוא בכלל יסגור את הפער הזה ,החיטוב בזרועות שלו מפצה על ההבדל (היחסי) במסה.
הרגליים שלו עדיין נראות טיפונת נוזליות ,אבל אני בטוח שזה יפתר עד מחר ,הוצאות הנוזלים המשמעותיות הן ביום האחרון תאכלס.
סך הכל אחיך נראה נפלא ,ואני מאוד מאוד מצפה לראות אותו על הבמה כבר ,זה לא סוד שאני אחד האוהדים הגדולים של אחיך ,ואני מודיע בכל גדול שאמא שלי שוכבת עם פועלים זריםאם אני לא מעודד הכי חזק את אח שלך מתוך הקהל
בנוגע לגדי :
אני חושב שאתה קשה עם עצמך יותר מדי ,בשביל פאקינג שבועיים וחצי לפני תחרות אתה נראה מעולה ,ובשבילך מצב "עם נוזלים " זה מצב של יומיים לפני תחרות לרוב האנשים ,תתן לעצמך קצת קרדיט . את החולשה שלך אתה יודע ,וזה הבייספס ,כל השאר פחות או יותר בפורופרציה מצויינת ,ורמת חיטוב גבוה מאוד , וכמו שציינתי בטרגט כשעשינו אימון זרועות ,בפוזה ה"נינוחה" אתה נראה פשוט מושלם ,וכנל בכל הפוזות שהן ב3/4 פניה (ע"ע הפוזה שאתה לוחץ את הבטן על הצד)
בנימה זאת הייתי מבקש ממך וממישל תרומת דם ,אולי תחלקו איתי קצת מהגנטיקה הזאת