צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-08-07, 19:00   #7
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sagi28
ארבל אשר זה חולי בסםורט שללנו וצרעך להוקיע אותו
זה לא נה ראשונה שהוא הורס את הכייף בספורט שלו ניראה שכבר 30 הוא מתכלל במתחרים מקלל מגדף עונה בצורה לא נעימה מארגן תחרות תת רמה לוקח למתחרים את הגביע כדי לשמור לשנה הבאה לוקח לעצמו את הפרסים שהספונסרים נותנים ולוקח לכיסו את הכסף של שהוא מקבל ממשרד הספורט אם טעיתי במשהו אז תתקנו אותי
בינתיים השנה אלי האנה לא לוקח שקל ממתחרים ונותן פרסי כסף באולם מכובד וזה השנה הראשונה שהוא מארגן אז תנו לו קרדיט עד עכשיו הוא עושה עבודה טובה ויששתפר בעתיד אני בתור, הוא לפחות נותן כבוד ומצפה לכבוד כלפיו, אשר לא מכבד אף אחד ולכן אף אחד גם לא מכבד אותו.
אני בעד 2 תחרויות מר ישראל ברמה, אבל אשר פשוט הורס את האירגון המוביל בעולם בפיתוח גוף אז להבליג את כאילו לתת לו לגטימציה להמשיך עוד 20 שנה להתעלל במתחרים ולארגן תחרויות ברמה נמוכה.
ארבל חשבתי שאתה רוצה שהרמה בארץ של פיתוח גוף תעלה אז אלי מעלה אותי לרמות גבוהות ובדרך לא מעיף אף מתחרה אם הוא לא ניראה ממש מגוכך כמו המתחרה שעלה לבמה במר צפון לפניי שנה וחצי עם הפומפונים, הוא יצא גבר ופתח 2 קטגוריות הגוף החטוב לגברים ו2 קטגוריות פיטנס ומרת ישראל לנשים, וצעירים יהיו עד גיל 20 ויהייה שמה תחרות מאוד קשה עם הרבה מתחרים אז אתה הראשון שחייב להיות בעד אלי ונגד אשר
יש לך הוכחות שאשר מעלים כסף ? או שזאת השערה בלבד ?
אם אין לך הוכחות מבוססות במציאות אני מציע שתערוך את ההודעה שלך שכן זה שקול להוצאת דיבה וחושף אותך לתביעה משפטית.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט