ציטוט:
פורסם במקור על ידי roysht
אני רוצה לבקש מכם בקשה קטנה, צאו מהסרט שאתם חיים בו על ההחרמות ועל המכס.
המוצרים שאתם רואים אצל גיל מאושרים על ידי משרד הבריאות, ברגע שהם מאושרים על ידי משרד הבריאות אתה לא צריך ללכת ולבקש שום אישור ושום הפנייה.
בקשר למחירים ולמע"מ זה כי אתם פשוט חבורה של עצלנים(עם כל הכבוד).
הזמנתי לא פעם אחת מ BB.COM ופשוט מתקשרים לתמיכה שם (יש מספר) ומסבירים לה שבמדינה יש מיסים גבוהים, יש להם אפילו כמו נוהל כזה (לא שזה רשום ישירות באתר שלהם) שאם המדינה לוקחת אחוז מיסים גבוה (כמו שקורה בישראל) הם רושמים שהמוצר עלה 10-12 דולר וככה זה עובר את המע"מ והמכס.
לפי דעתי מה שמשתלם להזמין מהאתר שלהם זה רק קריאטינים ופורמולות למיניהם, אבל לא אבקות חלבון כיוון שהמשקל גבוה וכך גם עלות המשלוח.
עכשיו, באמת תאמינו לי שלא יחרימו לכם אלא רק במקרים ממש מסוימים.
עוד משהו שאפשר לעשות במידה ומזמינים מאיביי זה לרשום למוכר בהערות (כשאתה משלם יש אפשרות להוסיף הערות) שאתה גר במדינה שמחרימה את המוצרים או שעושה בעיות, והמוכרים בדרך כלל יעשו לך טובה וישלחו את זה בצורה מסורבלת, אני אסביר:
הזמנתי לפני שבוע וחצי shock therapy מאיביי (תוסף מזון), לפי מה שידוע לי הוא לא מאושר בארץ וככה רשמתי למוכר בהערות. אני לא יודע איך הם בודקים את הדואר במכס וכו', אבל אחרי שבוע ויום החבילה הגיעה עד לסניף שקרוב לבית שלי. זה היה עטוף במלא קלקר ככה שבכלל לא הרגישו שזאת אבקה (אבל אני יודע שהם מעבירים את זה בקרני רנטגן או משהו?) והיה רשום שהעלאות של כל החבילה היא 3.99 דולר. וב- Type היה רשום Whey Protein.
|
זה לא נכון לפני ההזמנה הם מדגישים ואפילו מפצירים שלא יבקשו מהם את זה כי הם לא יעשו את זה , הזמנתי מהם לפני כמה חודשים כפפות וחגורת גב ורציתי גם אבקת חלבון הם לא הסכימו לשקר על סכום הקנייה