רק מילה לגבי השיפוט: אם כל החוליים של אי אף בי בי אני חושב שהשיפוט בהחלט הוגן.
דודי ששון אכן מכין מתחרים, אבל ראיתי גם שלא תמיד הוא נתן להם לנצח מתחרים טובים מהם.
ב 99 אחוז השיפוט בסדר גמור.
גם לגבי נאבא: השיפוט סביר בהחלט.
זה לא שחור ולבן.
הסיפור של חוסאם נגד אלעד כבר נטחן מספיק: חוסאם הגיע מאוד לא מוכן לתחרות, ובתנאים האלה זה היה בסדר גמור שלא נתנו לו ראשון.
באלוף האלופים כשהייתה התלבטות בין אבי לויקינג, השופטים פעלו נכון והעדיפו את אבי - גם בגלל ההופעה ההזויה של הויקינג, כאשר בחצי מהפוזות הוא היה עסוק בלשתות מים (גיל הפציר בו קודם לשתות אבל הוא התעקש לא להקשיב).
השיפוט הוא לא הבעיה באף אחד מהאיגודים, ובכל מקרה - גם אם תביא את ווידר לשפוט כאן - יהיו מי שיביעו תרעומת על התוצאות - וגם זה בסדר.
לסיכום: בהצלחה לכל החברה האמיצים והרציניים שיעלו להתחרות, בואו נשאר את הפוליטיקות בצד בינתיים ונתן להם כבוד על עבודה סיזיפית ודיאטה בלתי אנושית.
ניפגש כולנו בשבת.
נ.ב. זכותו של כל אחד להיעדר מהתחרויות האלה, אבל מי שכל השנה גולש ומגיב ומעביר ביקורת, וביום המכריע לא טורח להגיע מעיד במשהו על עצמו.
איכשהו נראה לי מהתגובות באשכולות הרלוונטיים שהרבה אנשים כלל אינם חושבים לבוא, וזה מאוד משונה.
לגבי תירוצים, בואו לא נתחיל ליילל כאן כי גם לי יש חתיכת בניין על הגב שמכיל בתוכו ערימת צרות, ועדיין יותר סביר שאני אמונה מחר למנכ"ל חברת החדשות של ערוץ 2 - מאשר שאחמיץ את התחרויות הארציות.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|