צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-08-07, 03:34   #40
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sagi28
אבי פלדמן ניראה שנה שעברה מעולה והיה מגיע לו
חסאם לא בא מספיק ייבש וחטוב לא בשיאו וזאת האמת
לאלעד לא הגיע לנצח את חוסאם כי הוא התנדנד על הבמה וא הי לו כוח לעמוד על הרגליים וזה מבייש את התחרות ולא מראה מלבב לצופים
ברור שחוסאם הוא השרירן הכי גדול בנאבאא שהתחרה שנה שעברה אבל הוא לא היה בשיאו ואתה מתעלם מכך, גם שופטים טועים אבל עדיין נאבאא שאלי האנה מארגן תתחרות זה ליגה אחרת.
למה יש עכשיו שבוע לפניי מוקדמות כדי שמיין את המתחרים שתהייה תחרות הוגנת ומקצועית לקהל שיבוא לראות.
וגם ביום התחרות מי שיבוא על 12 אחוז שומן לא יעלה על הבמה ומי שיעלה יהייה ברמה מקצועית .
אתה רואה מצב שאלי האנה היה מתקשר אליי כמה ימים לפניי תחרות כמו שאשר התקשר אלי ואומר לי שגיא אתה מתחרה בשבת עד 65 ק"ג נכון ואני אומר לו מה פתאום אני כרגע על 72 אני יגיע 70 לתחרות אז הוא מבקש ממני לרדת ל65 כי חסר לו מתחרה עד 65 זה לא ניראה לך כמו בדיחה עצובה????
אל תשווה בין מקצוען בפיתוח לבין חאפר!!!!!!!!!!!!!
אתה רוצה לדעת למה הקטגוריה עלצה מ70 ל75 כדי שיהייה יותר בשר לקטגורייה כי אתה בעצך רוצה לראות יותר בשר על הבמה, אז נכון העיתוי לא היה מכובד כמה שבועות לפניי מר ישראל.
אבל המטרה הייתה שהשנה התחרות תהייה כמה שיותר מקצועית, נגיד מתחרה שהיה אמור להתחרות עד 70 יגיע במקום זה להתחרות בגוף החטוב אז הרווחנו אותו בגוף החטוב ואל תזלזלו בקטגוריה הזאת , בקכל קטגוריה השנה יתחרו הרבה מתחרים טובים חזקים ומקצועיים.
מכיוון שלא כולם לוקחים חומרים אבל עדיין רוצים להתחרות ויש להם גוף חטוב מעוצב שרירי אבל לא ברמה של מי שלוקח סטרואידים אז פתחו לנו קטגורייה של הגוף החטוב- הטבעי-המעוצב ואיך שתקראו לזה כדי שנוכל להתחרות מבלי לקחת סטרואידים. זה רק לזכותו של אלי האנה שרוצה להשאיר כמה שיותר מתחרים ומתחרות באיגוד נאבאא, השנה יש גם פיתוח גוף לנשים ומי שלא שרירית אל יוצר חטובה ומעוצבת תתחרה בפיטנס ולא קטגורייה אחת שכל הבחורות יתחרו שמה.
ומה שאתם כצופים מרוויחים זה תחרות של מספר שעות איכותית מקצועית מתורבת באולם מכובד עם תקשורת , מתחרים מקבלים כסף ולא משלמים דמי השתתפות ומתייחסים אליינו כאל ספורטאים.
אני חשבתי בהתחלה שאלי האנה זרק בועה לאויר שתתנפץ אחרי מספר חודשים כשראיתי בסמינר שהוא מאוד רציני אז התחלתי להבין שכלום פה מרוויחים גם השרירנים וגם הקהל.
מה לעזזל אשר פריג עושה בשביל המתחרים או בשביל הקהל או בשביל העלאת המודעות לפיתוח גוף תחרותי בארץ????
תתארו לכם שהייתי מביא את ynet לסקר את מר ת"א והם היו רואים את הביזיון שהיה שמה והם היו ממשיכים לקטול אותנו בתקשורת אז טוב שהם בסוף לא הגיעו.
לאלי האנה אני בכייף ינסה לפנות למספר אמצעי תקשורת שאולי ירצו לבוא ולסקר ואני בטוח שאלי בסלביטראי בארץ יביא מספיק אמצעי תקשורת.
ואם אשר פריג קורא אז שיקרא בכייף, שיתבייש שהוא הורס את האיגוד המוביל בעולם בפיתוח גוף ומוריד מכבוד המתחרים שקורעים את התחת ומתחרים באיגוד שלו, מעריך את האיגוד אבל את החאפר הזה לא סובל, די נגמר הצאנסים ברגע שבוא מדבר כאלה שטויות בטלפון ומביא מתחרים לתחרות בחוץ בחום של ת"א עד כמה נשתוק???????????

שגיא ,באמת שמאסתי מלהיתווכחת איתך בנושא
אני רק אגיד שאתה דמגוג ותו לא . לילה טוב

*ארבל הולך לישון ומחכה ששגיא יחפש במילון מה זה "דמגוג*

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט