צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-08-07, 03:06   #38
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sagi28
גלעד אני מאחל לך מכל הלב בהצלחה בתחרות
אבל אחרי ששתשלם 500 שקל ולא שקל פחות, אחרי שתראה שלא בודקים תעודות זהות ואחרי שתבלה יום שלם עם אשר פריג אתה תבין מה ההבדל בין נאבאא ל ifbb בארץ
אבל מה זה כבר יהייה מאוחר ואתה 3 שנים לא תוכל להתחרות ואלי האנה ממש רציני במה שהוא כותב אין אצלו משחקים אז תחשוב פעמיים כי אני אומר לך בתור אחד שיכול להתחרות ביום שבת אצל פריג ואם הבחירה היא בין האיגודים אז אי יתחרה רק בנאבאא .
למה שלא תתגלח על הזקן שלי כשמו שאומרים, יש שמה קומבינוט בשיפוט ובגיאלאים,
נגיד יבוא מתחררה בצעירים ויגיד שכחתי תעודצת זהו אשר לא יחזיר אותך הבייתה מדרום או לצפון כדי לא לאבד 500 שקל, נגיד יבוא מתחרה שהוא בחצי שנה -שנה מעל לכיל של הצעירים שאם אני לא טועה זה גיל 20 והוא אומר לאשר או שאני מתחרה בצעירים או שאני הולך הביתה שוב אשר לא ירצה לאבד 500 שקל והוא נכנס לקטגורייה שלך, הלאה נעבור לשיפוט נגיד יבוא מתחרה פחות טוב ממך אבל דודי ששון הכין אותו מי אתה חושב שיקבל מקום יותר גבוה הוא או אתה ותחשוב בהיגיון????????
הכל קומבינוט זה כבר מעבר לתחרות התת רמה שאשר פריג אירגן במר ת"א בשמש בחום של ת"א, גועל נפש אחד גדול.
ועומר לנדאו אם גלעד באמת חבר אמיתי שלך אז אתה לא תרצה שהוא יתחרה אצל אשר הליצן שהורס את האיגוד בארץ
אני נתתי לאשר צאנס אחרי צאנס והוא רק יורד יותר נמוך אז די נגמרו הצאנסים.
גלעד תחשוב פעמיים וגם אם תחליט להתחרות בשבת אני מאחל לך בהצלחה בתחרות הראשונה

בוא נגיד ככה שגיא ,כמו שאלי מאוד לא מעריך את העובדה שמדברים על האיגוד שלו והצורה שהוא מנהל אותו ,אני בטוח שגם אשר שומע את מה שאומרים עליו ,ונעלב לא פחות ,אז בואו נשתדל מלהימנע מלדבר ככה .אפשר תמיד להזכיר את השטויות שרצות בנאבבא (ע"ע העובדה שכל התחרות של שנה שעברה סודרה ככה שאבי פלדמן יקח אלוף אלופים ) ,בכל אירגון יש ליכלוך ,בכל מקום יש כביסה מלוכלכת ,אבל כביסה מלוכלכת עדיף לעשות בבית.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט