ציטוט:
פורסם במקור על ידי sagi28
אלון צוקרמן הוא אלוף האלופים ב2006 למה אין לו כבר פרו קארד והוא מתחרה במקצוענים ב ifbb??????
עזבו אותכם משטויות, אצל אשר פריג זה הכל קומבינות אז אם אלון צוקרמן אלוף האלופים לא קיבל פרו קלאד אז נאור זיו יקבל???????????
מקסימום הוא ישלח אותו כמו את עמית ספיר להתחרות במר אירופה או מר עולם של ifbb לחובבנים ואז אם הם יצליחו אז הם יגיעו למקצוענים.
אז כבר עדיף להתחרות אצל אלי האנה להגיע כמוהו להתחרות במר עולם ולזכות, או להיות 4 במר פיטנס יוניברס כמו אירה מעיין.
הרוב בכלל לא מתכוונים להתחרות בחול אז למה ללכת להתחרות ביום שבת בקומבינות של אשר פריג.
אותי שאני ירד ל70 ק"ג הוא ישים ב65 ק"ג כי חסר לו מתחרה לקטוריה אז למה שאני ילך לליצן הזה?????
אתם לא יודעים כמה קומבינות יש בשיפוט ששופט מכין מתחרה ונותן לו אקסטרה ניקוד ושמתחרה, ולא משנה כמה אתה בשקילה הם מעלימים עליין על 2 ק"ג או על 1-2 שנים בגיל, בקיצור הקומבינות חוגגות. אני תאמת גם לא יתפלא אם הוא מעלים עליי גם על 4-5 ק"ג כי אני שנה שעברתי שקלתי 69 וחצי ק"ג בשקילה ביום של התחרות בבוקר והתחרתי עד 65 לא כי אני רציני כי זה מה שהוא החליט.
|
שגיא אני חושב שמיצית את העניין. אתה חופר ברמות, נראה לי אתה מזכיר כל דבר 20 פעמים. אני בטוח שכולם הבינו את הנקודה שלך.