צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-08-07, 23:06   #16
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מפתח גוף מתחיל
שלום לכולם..... כמו שאני הבנתי משמועות קרובות נאור זיו לא מתחרה ביום שבת הקרוב אצל אשר באיגוד ifbb הוא מתכוון להתחרות בנאבא כי שם הוא יתקדם כל השנים האלו והוא לא מוצא סיבה להתקדם או להתחרות אצל אשר (אחרי הכל אולי רובכם לא יודעים אבל אני מכיר אנשים בחו"ל מטעם ה- ifbb וכרטיס המקצוענים זה לא כמו פעם אם אתה רוצה זה עיניין של קשרים נכונים להתקדם ואצל אשר זה ייקח המון זמן הוא מתעתע במתחרים משנה לשנה שתיהיה תחרות במקום יותר מכובד והוא יתן כרטיס מקצוענים למתאימים ומה........... כלום לא קורה כל שנה בהדר יוסף כל שנה אותם צעקות ו......והכרטיס מקצוענים ניתן רק לאחר שהמיץ שלך יוצא שנה אחרי שנה ..קחו נקודה למחשבה)
נאבא זה איגוד שכרגע בארץ כיף להתחרות בו וההרגשה היא כמו בבית (כמו משפחה) מי שבאמת רוצה להתקדם זה עינין של כסף ולא אשר נאור ביקש שאשר יעזור לו בכמה דברים לגבי חו"ל לא כמתחרה בכלל אלא כספורטאי לעבודה וכרגיל אשר לא עושה טובות עם אתה לא מתחרה אצלו או עובד צמוד שלו..
לכן לפי השמועות נאור לא נוטש את נאבא בארץ ואין לו שום כוונה לגשת להתחרות אצל אשר.... בהצלחה רבה לכל המתחרים כי מבחינתי לא משנה איפה אתה מתחרה עם הגעת ליום של התחרות אתה ספורטאי.... סופ"ש נפלא לכל הפורום ותחרות מהנה ביותר כמה שאפשר כי הרמה שלנו רק צומחת בארץ....
ידידי
עד כמה שאני מסכים איתך (והרשה לי לשבח אותך על התשובה המושקעת ) ,בסופו של יום ,IFBB נותן את האופציה היחידה לצאת לרמות הגבוהות של חול , המר עולם של נאבבא היא תחרות מכובדת בהחלט ,ויש בה המון כבוד ,אבל מעבר לרמה האירופית לא ממש מסתכלים עליה ,ואני סמוך ובטוח שמישהו בקליבר של נאור זיו מסוגל להגיע לרמות הגבוהות ביותר כמו IFBB PRO ,לא חסרים אנשים ברמה נמוכה יותר ממנו על במות הארנולד קלאסיק ( קינג קמאלי מישהו ? ) ,נאור הוא אחד הבאדיבילדרים הכי איכותיים שצמחו פה בארץ בעשור האחרון (ולא זאת לא הגזמה ) ולדעתי הוא עושה טטעות שהוא הולך לנאבבא

אם תוכל להשאיר לי דרך מערכת המוניטין כתובת מייל /מסנג'ר להשיג אותך ,אני אשמח לדבר איתך ,אתה נראה לי בחור מאוד מעניין ומשכיל עם המון אהבה לספורט הזה

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט