צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-08-07, 17:31   #14
מוטי
חבר פעיל

הסמל האישי שלמוטי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחחחחח אז תגיד לבן אדם שאמר לך את זה לטפס על עמוד חשמל ושינסה לבדוק אם הוולטים שיכנסו לו לתחת זה טבעי או לא..

בכלל הכי מרגיז זה שהחדרי כושר מפוצצים בלוזרים האלה והם גורמים לאוירה כזאת מסריחה בחדר כושר לראות חבורה של שחיפונים שלא מבינים כלום עושים תרגילים מטומטמים,מדברים שטויות,נחים 20 דקות בין סט לסט ומספרים לכל העולם שאבקות זה סטרואידים הם קיימים בכל מקום:dry:

לדוגמא אתמול בחדר כושר אני ועומר הפצצנו אירובי עכשיו חבר שלנו עשה אימון משקולות שסיימנו את האירובי ירדנו לתת לו תמיכה בבנצ'פרס עכשיו הוא גם טיפה מורעל אז צעקנו לו "תן חזק!" בחזרה האחרונה וואלה הצליח והיה מרוצה אחרי זה בא המדריך השחיף מהחדר כושר שלנו דוחק אותו משקל ומבקש שמירה ואמרנו לו גם "תן חזק!" בחזרה האחרונה והוא הוריד את המוט אמר "מה?" אתם מבינים את החנון הזה?השחיפון הזה?הוא לא הבין מה רצינו ממנו! כל מה שרצינו זה שהוא יפסיק להיתנהג כמו איזו אישה וידחק 90 קילו מסכנים בבנצ'פרס מבלי לחרבן תותים ולצעוק "איה זה כבד" פשוט גועל נפש ובא לי להקיא כבר מהחדר כושר הזה איך שאני נכנס לשם אני מקלל את כולם זורק כמה דמבלים ולאט לאט אנשים עוזבים את המכון ואני יכול לדפוק אימון בשקט אם חיוך על הפנים
חחחחח איזה משוגע אתה אחי תותח
מוטי מנותק   הגב עם ציטוט