ציטוט:
פורסם במקור על ידי blinki
פעם ראשונה שאני מסכים איתך,הפתעת אותי.חוץ מהעניין של המדינה לא הבנתי אם אתה בעד או נגד.
כי זה ברור שאם נרצה או לא נרצה תיהיה מדינה פלסטינית וזה ברור לכולם השאלה מתי ובאיזה תנאים.
ומה דעות קדומות במה שכתבתי, תומכי פיגליים מונים כ-10,000 איש שרובם אני מתחייב לך תושבי יהודה ושומרון ולך תראה את ועידות המרכז שלהם מי תומך בו
|
מתנחלי זה לא "נוער גבעות" או כל החרא הזה. ביהודה ושומרון יש 300 אלף איש (ישראלים\יהודים)
אתה חושב שזה כל מיני דוסים שלובשים חולצות כתומות עם זקן שמקללים חיילים ששטפו לנו עם זה את המוח ב05' ?
ואני לא מתכוון רק לערים כמו מעלה אדומים אריאל וכו'.
אני תומך במדינה פלסטינית עם בערך חצי משטחי יו"ש ושטחים ירדניים בעיקר , שהם יביאו להם שטחים. זה היה הקונצנסוס ה
בינלאומי בשנות ה70 ואין סיבה שזה יהיה ככה עכשיו בגלל שהם עשו פיגועים פה ושם.
אגב אותה מדינה לא תשרוד יותר מ 10 שנים לדעתי , היא כולה מוחזקת בחיים ע"י כספים מכל העולם , אחרי שזה ישכח , הם יצתמקו כמו איזה פרי מיובש.
ובקשר לעזה , הם יכולים לקבל שטחים מסיני.
נ.ב
אני בעד המצב שהיה לפני הסכמי אוסלו , כי לפי איך שהעולם מתנהג איתנו ועם מדינות אחרות במיוחד, הקיצוניים מקבלים יותר *תמיד* (אלא המתונים מחלסים את האמא שלהם תוך כדי הפרת כל סעיף של כל אמנת זכויות אדם בעולם הזה) ואין אפילו דוגמה אחת שזה לא היה ככה.
אז אם נחזור לעמוד על שלנו הם כבר יתחילו להציע לנו דברים תמורת מדינה פלסטינית.
הנסיגה לגבולות 67 וזכות השיבה זה פשוט חיסול ישראל בחודש הראשון להסכם הזה.
ולא יהיה שום דבר לפני זה , זה הוא הלשום עליו מדברים השמאלאנים , שלום שלהם , לא שלנו.
לעומת ביבי , עם כל האג'נדה היפה(או הפחות יפה) משה פייגלין הוא לא מי יודע מה , גם ביבי הוא תיבת פנדורה לא קטנה , צריך קואליציה חזקה של מפלגות ימין , וכנראה צריך "לחזק את אהוד ברק המתון" שמתחיל לשבור ימינה
נ.ב
אפשר גם לחכות עוד 50-20 שנה עד שיגמר להם הנפט(שאין כ"כ הרבה , פשוט זול לייצר אותו משמה)
ואז כבר כל העולם ישכח מהפלסטינים המעצבנים האלה. ונוכל לעשות טרנספרים חופשי, לכבוש שטחים וכו' וכולם רק יעודדו אותנו (ברצינות)