צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-08-07, 19:45   #51
Mikeo
חבר פעיל

הסמל האישי שלMikeo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
היה לי פעם עובד מרוסיה, בחור קצת מבוגר אז הוא היה באזור 45, הוא אמר לי אז, שרצו שהוא יהיה במאפיה ברוסיה והציאו לו הרבה כסף + וילה גדולה, אבל בכל זאת הוא ברח עם אישתו לארץ, הוא אמר לי היו הורגים שם אנשים ברחוב, יכולת ללכת ברחוב ולראות בנאדם מת.
זה הגיוני מה שהוא אמר? אני מנחש שאולי הוא מתכוון לפני 15 שנה ויותר זה היה.
בתקופת הפרסטרויקה, שנות ה-90 המוקדמות זה הייה ככה... הפשע השתולל ברחובות, כל המליארדרים של רוסיה עכשיו (אוליגרכים) הרוויחו את הכסף שלהם בדרכי פשיעה בשנות ה-90.

אה, ודרך אגב עם צ'צ'ניה זה די נרגע בזמן האחרון לפי מה ששמעתי, פוטין טבח בהם ממש חזק.

ציטוט:
הגזמתה קצת
פעם הרוסים היו חזקים היום סתם מדינה חלשה,מפורקת,עם הרבה אנטישמים נוצרים ומוסלמים ומאט מאוד יהודים.. סתם מסכנים
אתה קצת צודק שהצבא ברוסיה נורא התפרק, היום כל נער שלישי ברוסיה משתמט, אומרים שאפילו יותר. אבל מצד שני, יש לזה גם צדדים טובים, כי מי שכן הולך לצבא ברוסיה הוא בד"כ סוס רציני (וחסר מוח), הצבא הפך מאז הצבא האדום להרבה יותר קטן אבל גם הרבה יותר מקצועי.

הדבר היחיד שאני שונא ברוסים זה שאכפת להם רק מעצמם... פוטין הסתכסח עם המדינות השכנות כמו לא יודע מה, בגלל שהוא רוצה לשלוט בכולם כלכלית. גרוזיה, אוקראינה, אוזבקיסטן, הם כולם שונאים את רוסיה. ופוטין הוא זבל כי מצידו שיזדיין העולם, יום אחד מדבר על סכנת האיסלם הקיצוני בצ'צ'ניה, יום אחרי מוכר נשק לאחמדינג'ד, וצועק למדינות אירופה: "בוש מזיין לכם ת'שכל, אין לכם ממה לפחד, זאת אמריקה שרוצה להשתלט עליכם."
Mikeo מנותק   הגב עם ציטוט