ציטוט:
פורסם במקור על ידי חגי #8
אוקי אז ככה קודם כל נעים מאוד אני חדש פה ויש לי בעיה אז זה הולך כככה : (קצת ארוך אבל לא נורא חח) הבעיה שלי היא שתחלתי חיטוב ועשיתי בהערך חודש והכל טוב ויפה וברוב הגוף יש תוצאות בערך מה שציפתי וירדתי גם במשקל וגם באחוז שומן הבעיה היחידיה היא שהשומן בבטן התחתונה בערך מה הלמטה עד התבור לא נעלם בכלל יאנו יש לי צורה של מעין כרס כזאת לא יודע מה לעשות ואני עושה מלא אירובי עכשיו וזה לא זז
עכשיו אמרו לי שזה יכול להיות הצטברות נוזלים עכשיו אם כן אולי אתם יכולים לעזור לי וקודם כל להסביר לי מה זה ההצטברות נוזלים הזאת ואם זה זה מה יש לעשות נגד זה
עוד אפשרות שאמרו לי זה שיש לי כזאת צורה בבטן ואין מה לעשות נגד זה זה באמת אפשרות ????? מישהו פה נמצא בכזה מצב ????
ועוד משו שאמרו לי זה שאני צריך להעלות את המסת שריר וזה יסדר את העינין עכשיו אם כן תסבירו לי איך זה עוזר בקשר לכרס שמעלים את המסת שריר כי למען האמת אני די רזה ושוב תודה לעזורים אם זה יהיה חשובאני יעלה תמונות בהמשך תתתתתתודה לכולםםםםםםםםם 
|
אחי אל תדאג גם לי היה את זה פשוט תעשה הרבה בטן...תעשה בעיקר בטן תחתונה וזה יעבור אולי זה פשוט בגלל שאין לך שרירים בבטן אז יש צורה של כרס תעלה גם תמונות שנראה וכך יגידו לך..בהצלחה אחי