לא הכי קשור לפוסט, אבל אני לא מבין איך אנשים בני 17 יכולים להגיד ששחקנים כמו קרויף מראדונה פלה הם הכי גדולים, הרי לא ראיתם אותם משחקים(לא שאני אומר שהם לא היו הכי טובים אבל לי בתור אחד שחוץ מכמה סירטונים ביוטוב וכמה משקים פה ושם לא ראיתי אותם, וככה אני משער הרוב) אז אם כבר עושים את הפוסטו הזה תרשמו שחקנים שבאית ראיתם ולא כמו שזידאן כתב ג'ורג' בסט שחוץ מ10 דקות ביוטוב אני מתקשה לראתו איך ראית משחק אחד שלו.
בכל אופן אני לא אובקטייבי כי אני אוהד כדורגל ספרדי מושבע(אגב באופן מוזר אני לא אוהד בנשמתי אף אחת מן הגדוולת, אני אוהב גם את ריאל וגם את ברצלונה+חיבה עמוקה לולנסיב)
ככה שהדירוג שלי הוא כדילקמן(לא דווקא לפי הסדר)
1) ראול, אין עוד סמלים כמוהו ולמרות ב-4 השנים האחרונות הוא צל של עצמו אני אישית בחיים לא אשכח לו את השנים הענקיות שהיו לו.
2) פפ,לפי דעתי עמדת הקשר האחרי לא מעורכת מספיק, ולפי דעתי בזאת העמדה החשובה על המגרש וכמו ראול אחד הסמלים האחרונים(למרות שהוא של היריבה השנואה),שחקן נשמה שנתן הכול למען הקבוצה עם ראיית משק משובחת
3) רונאלדו,פשוט פנומן אחד הענקיים בכל הזמנים שחקן שגורם לך להתרגש רק חבל שאין לו עוד כמה תארים כללא ספק מגיע לו הרבה יותר ממה שיש לו, מקווה שהוא יאסוף עוד תואר או שניים עם מילאן.
שחקנים שבעתיד יהיו ברשימה ואפילו מגיע להם אבל קשה לי לשים כי יש להם עוד זמן ואלה:
כ.רונאלדו
רונלאדיניו
קאקה
מסי
עוד שחקנים שאני אוהב שלא כתבתי: הנרי, סחב את ארסנל לשתי אליפיות
מקאללה, פשוט חומה שלא ניתן לעבור אחד הסיבות להתפרקות של ריאל בשנים האחרונות
זידאן,לא מת עליו אבל הוא ענק
גיגס,מת על השחקן הזה
רוי קין
|