טוב שמע אני רואה את התגובות שלך ואת הידע שלך בתזונה ואני אומר "לא פלא שיורדים עליך כל כך חזק פה"
תאמת אפילו לא ידעתי מי אתה עד שהתחילו לרדת עליך פה ולא הבנתי גם למה הם יורדים אבל לאט לאט אני מבין ולא אני לא בא גם לרדת עליך אבל אתה פשוט לא מבין דברים בסיסים ביותר ואתה עוד במיתוסים האלה שלך , אינדקס גליקמי , או 6-7 ארוחות או כל דבר אחר שיוצא מפיך...
אתה אוכל 2400 קלוריות ביום? בן אדם זה התחזוקה שלך אתה צריך הרבה יותר.
אתה לא רוצה סטרואידים? אף אחד לא מכריח אותך , אתה אוהב לקבל מקום 7-8 מתוך 10 בכל תחרות? תהנה.. אפילו את הייבוש זה לא שווה לבוא לתחרות בשביל מקום כזה לא מכובד.. ואתה לא מתקדם משם כבר כמה שנים.. אולי בקטגוריות נחותות יש לך סיכוי ...
ד"א רוב הסטרואידים שמופקים היום בשוק קיימים בגוף שלך רק שאתה מקבל ממקור חיצוני את אותם ההורמונים שקיימים בגוף שלך בכמויות מסחריות ביחס לגוף לכן יש התפתחות גדולה יותר של הגוף במהירות שלא נראתה על פניה על מתאמן טבעי.
אני מאמין שגם אם תקח סטרואידים לא תתקדם לשום מקום כי הידע שלך בתזונה לקוי מאוד , אתה חי בעבר ואני מציע שתתרענן קצת .
אתה גם מפחד יותר מדי משומן , מתחרה שכבר כמה שנים בתחום חייב לעבור את מחסום ה"אני מפחד לעלות בשומן" , כי רואים שהוא עדיין לא רציני...
שיהיה לך רק בהצלחה ,
יום טוב.
|