צר לי מאוד לאכזב את כולכם אבל טיול שנתי כמו שאני עברתי אף אחד ממכם לא עבר,,,
הטיול השנתי שלי כשההיתי בכיתה י' עם אני זוכר נכון זה היה בשנת 1999 הגיעה לעמוד הראשון של ידיעות אחרונות ומעריב וכמובן לחדשות.
בסופו של הטיול בדרך הבית באוטובוס שאני ההיתי תלינו (כמובן בצחוק) על החלון האחורי דף גדול ובו רשום
הצילו חטפו אותנו, בשיא המיקריות הנהג שלנו היה טייס וכל הדרך הוא נסע ממש מהר אפילו בדהירה ההיתי אומר, מה שהוסיף להרגשה כאילו האוטובוס באמת נחטף, כמובן בגלל המצב הרגיש שיש לנו בארץ וכל ההתרעות על כוונה לחטוף חיילים ואזרחים השלט ששמנו לא הצתייר כבדיחה ואנשים לקחו את זה ברצינות ודיווחו למשטרה שכמובן גם היא לקחה את זה ברצינות מאוד!, הוקמו הרבה מחסומים שיצרו פקק אדיר!, ובסוף האוטובוס נעצר הדלת הקידמית והאחורית של האוטובוס נשברו בבום אדיר ולאוטובוס קפצו לוחמי ימ"מ בעלי מסיכות שחורות על הפנים ואקדחים שלופים וטעונים.... חחחחח' המחנכת של הכיתה שלי ישנה באותו זמן והתעוררה למראה אקדח שלוף לה מול הפנים.
בקיצור בילינו הרבה שעות בתחנת המשטרה הקרובה ההינו ילדים ושוחררנו הבית נגד תולה השלט נפתח תיק פלילי. אבל עשינו היסטוריה, כשלמחורת דיווחו על המיקרה בחדשות הבוקר וכמובן הגענו לעמודים הראשונים של עיתוני החדשות תחת הכותרת הצילו חטפו אותנו.

)))