צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-08-07, 16:41   #19
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלslim shady
 
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,550
גיל:: 23
שלח הודעה דרך MSN אל slim shady
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
חחח אני הכי שונא את כל הכדורסלנים\רצי 2000 האלה שמתלהבים שאצלהם זה "טבעי". היה לנו אחד כזה (יותר מאחד, אבל אותו אני זוכר טוב) - 2 מטר גובה, 60 קילו והוא עוד מתלהב עליי. כשהוא הוריד חולצה בזמן משחקי כדורסל הוא נראה כאילו שהוא הרגע ברח מבוכנוולד, אבל מה - בגלל שיש לו קוביות אז יש לו "שרירים טבעי".

עוד יותר אני שונא את אלה שמזיינים את השכל "כמה שיותר טבעי - יותר טוב\כל מה שלא טבעי רק מזיק" כשהם בעצמם לא יודעים בכלל מה זה טבעי ומה זה לא. מי לעזאזל הפך את כולם למבינים פתאום?!
יותר מזה... מה זה לעזאזל טבעי????????????????????????? בונה אנשים דפוקים ברמות... אני יודע שהמצב פה קטסטרופה שכולם חושבים שחיטוב זה הכי טוב גי מאסה זה ניפוח וכדי לעשות חיטוב צריך לעשות הרבה חזרות כל יום והתזונה זה בכלל לא אישיו... נראה לי המצב אצלכם גרוע יותר..
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט