04-08-07, 10:36
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גדי 21
ניגרי ידידי,
אהבתי את ההלצות לגבי IFBB, כל כך עצוב שזה רק בנימה צינית אבל הכל נכון.
אני מקווה שמישל יופיע גם בנאבבא, בגדול הוא רוצה כרטיס מקצוען, ומפחד שאם יילך לארגון המתחרה מר פריג' לא ייתן לו כרטיס.
את קטגוריית הצעירים שינו מ - עד גיל 21 ל - עד גיל 20. אני בין לבין, כך שכבר הקטגוריה פסולה.
רציתי ללכת ל - עד 75 קילו, אך הגעתי למסקנה שחרף הדיאטה והייבוש אינני יכול להוריד 11(!!) קילו ממשקל גופי.. אני לא מזלזל באיש, לא בליבנה, לא בעאדל ובשאר.. סה"כ עד כמה שיהיו טובים אני בטוח שאוכל לעמוד לצידם, להיראות טוב ואף לתת פייט, מול נאור לא אוכל לעמוד.
נחזור לעניין הרגליים - באופן כללי הרגליים שלי מאוד גדולות ונראות טוב וביחס לרוב מפתחי הגוף בארץ הן קרובות לשלמות, אתה מבין? אני מדבר ביחס, תמיד יש מה לשפר, אני למשל, חייב לחזק את האמסטרינג..
וזו לא תחרות ראשונה שלי, התחריתי בעבר בקטגוריית נוער ב - 2004, לא הגעתי מוכן בכלל, לא ידעתי מימיני ומשמאלי ולקחתי מקום 4 מתוך 11. אני מבטיח לך שהיום המצב שונה.. מאוד.
אמצא דרך לסדר את הפרופיל.. כרגע אני מעצל אפילו להגיב להודעות..
לסיכום, תודה על העצות ונראה גם אותך ב"ה ב - 30 לחודש.
|
הבנתי אותך...ניפגש גם לפני, בתחרות של אי אף בי בי. תחזיק מעמד בימים הקשים האלה.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|