03-08-07, 23:52
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גדי 21
שקלתי זאת בכובד ראש, ולאחר לילות ייסורים ארוכים ללא שינה תוך תהיות עמוקות והתלבטויות בין טירוף החושים בהופעה המדהימה שבאולם כדורסל ללא תנאי מחיה בסיסיים לחולדות וליחס של "כבוד והערכה" למתמודדים וגביע פלסטיק כל כך סקסי לבין נאבא, החלטתי להטיל קוביה ובחרתי בנאבא..
אני בוודאי מפספס, אה?
|
אולי בכל זאת אפשר לשכנע אותך.
מה דעתך על יושב ראש שיצרח עליך שאסור ללכת להשתין, או יפגוש את המאמן שלך אחרי התחרות, יירק על המראה ויגיד שהוא לא מבין למה השופטים נתנו לך מקום טוב.
מה עוד לא השתכנעת?
ואם אותו יושב ראש גם ייגבה ממך 500 שקל מה, לא תהנה מזה?
ואם הוא יצרח על חברים שלך בקהל שאסור להם לצלם כי הוא מכר את הזכויות לערוץ 1 ( ), עדיין אתה לא רץ להירשם?
ואם היושב ראש מבטיח לא להחליף חולצה לעולם ולהופיע עם אותה חולצה משובצת שריחה יוצא למרחוק, עדיין לא נשמע לך?
למה לכל הרוחות, תראה איזה כיף אצל אשר פרי'ג ממש דיסנילנד.
ובנימה רצינית יותר: החלטה מעולה עשית שהחלטת ללכת לנאבא.
שאלה: האם גם את מישל נראה בנאבא (אני לא רואה סיבה שלא)?
ולגבי התמונות, אנשים אמרו פה את הכל, אני תומך בניתוח של ארבל לגבי עניין העובי זה מאוד מאוד נכון.
גם אני מרגיש לפעמים שחסר לי בשר, בעיקר בחיטוב, ועם כל הרוחב המכובד שלי בגב, במבט מהצד יש איזו בעיה.
מקווה שהאוף סיזן הבא יעשה את ההבדל.
לגבי הסיכויים שלך בתחרות, לא הבנתי מדוע לא בחרת ללכת על קטגוריית הצעירים.
קטגוריית העד 82 תהייה מאוד קשה השנה, אם נאור עולה אז כנראה שהמקום הראשון באמת לא רלוונטי לאף אחד.
אני לא הייתי מזלזל גם בלבנה, שהוא באדי בילדר מוכר ומעולה, וגם השיג לעצמו כבר תואר של אלוף.
לא יודע מי עוד יהיה, עם אעדל בא גם לו יהיה מה להגיד, ובטח יהיו עוד הפתעות, יש לך אנשים שלא נראים בברנ'זה ולא מופיעים בפורומים - ופתאום הם מפציצים (עיין ערך ליאור מרמלשטיין, שהבנתי שהוא לא מתחרה השנה).
בכל אופן תהייה קטגורייה איכותית ומעניינת, אני בהחלט אחזיק לך אצבעות אתה נשמע בחור נחמד ואינטלגנט. מקווה שתמשיך לכתוב פה גם אחרי התחרות.
אגב זה מעולה לשאוף לראשון ואם באמת יש לך רגלים כל כך טובות כמו שאתה טוען אז יש לך יתרון - אך תבין שבתחרות ראשונה יכולות להיות הפתעות, ובקונצטלציה מסוימת גם להיכנס לחמישיה יכול להיות הישג.
תבוא הכי טוב שאתה יכול וקח דברים בכיף.
נ.ב. אני ממליץ שתסדר לעצמך את הפרופיל עם תמונה וטייטל, חשוב שייראו כאן מה שיותר מקצוענים שמשתתפים בדיונים.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|