ציטוט:
פורסם במקור על ידי shamir
מה אתה משתולל אחי קל לדבר נראה אותך עזוב תתסט שזה גם נאחס ליכשל סתם הקטע המעצבן זה שיש מצב שאני יעבור עוד חודש ויהיה לי חצי שנה מלווה זה ידפוק לי את כל התוכניות
|
אוו באמת תגיד תודה שאתה לא ביזבזת 6 וחצי אלף שקל על נהיגה ויודע מה עוד יותר גרוע שזה הכסף שלך...אף אחד לא היה נותן לי כסף לרישיון...אני לא יודע מה המצב שלך כן...
סך הכל 6 חודש מלווה אני סבלתי 6 חודש של יסוריים בגלל טסטים ועוד 3 של מלווה אז מה אתה מדבר בכלל יש אנשים עם תוכניות גדולות יותר ועם בעיות גדולות יותר מאשר לעבור טסט...
אז אחי בבקשה אם לא עברת אז לא עברת מה לעשות אתה לא הראשון ולא האחרון שנכשל יש כמוך עוד איזה 100 ילדים שנכשלו היום בטסט והם לא בוכים כמוך...אז היו לך תוכניות...(איך שאני יודע התוכניות זה להשוויץ מול חברים)...אז תדחה אותם בעוד קצת...
אז מה אתה מדבר חצי שנה מלווה...?!?!
אני לדוג' עברתי טסט שישי...תאמין לי זה כאוב להיכשל ואני יודע מזה...אבל רק בגלל שזה מפריע לך לתוכניות אז אתה בוכה כאן..
אבל למה שלא תחשוב לכיוון השני אם היהי לך יותר זמן מלווה יהיה לך יותר ניסיון על הכביש....
קיצור שורה תחתונה תתבגר אחי ותעבור את זה כמו גבר עם ביצים ולא כמו בחורה שנשברה לה הציפורן...
תאמין לי עוד שבועמיים בעזרת השם שתוכל לעשות טסט...ותבוא לפה ותגיד לנו עברתי טסט אני יהיה הראשון שיברך אותך על כך!!!
תאמין אני לא אמרתי מה שאמרתי מרוע לב....
אז גבר שיהיה בהצלחה ותאמין לי הרישיון יבוא אפילו אם זה יקח עוד שנה...כי אני חיכיתי הרבה יותר משנה בשבילו...?