צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-08-07, 22:15   #34
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

כמובן שאתה צריך להחליט, אז אני אומר שוואלה-להיות ג'ובניק זה חיים קלים, בטוחים ולפעמים אפילו מתגמלים (במקרה שהנסיון המקצועי שלך מבוקש אח"כ בחברות אזרחיות). אבל תחשוב על מה אתה מדבר פה-אתה מדבר פה על 3 שנים. כמה זמן אתה מתכנן לחיות? 80? (אני מניח שבגלל התקדמות הרפואה זה יהיה יותר) תחשוב שהצבא זה בסה"כ 3 שנים מתוך ה80. פחות מ4% מהחיים שלך. אז לפתוח ממטרות, להיות מול מחשב, למלא טפסים וכדומה אתה יכול לעשות במשך כל החיים שלך-אף אחד לא ייקח ממך את זה. אבל להיות לוחם, וכל מה שכרוך בזה-החוויות, הסכנות, הנסיון לחיים (שאתה יודע שקטן עליך כי היית במצבים הרבה יותר גרועים, ואכלת חרא יותר מסריח וישנת (אם בכלל) בתנאים יותר גרועים) שאותם אפשר להשיג בשרות קרבי-אי אפשר להשיג בשום מקום אחר בכל החיים שלך!!!

אני לא מעודד אף אחד ללכת לקרבי או ללכת להיות ג'ובניק. אתה מתלבט בין קרבי לבין ג'ובניק. אם תלך לקרבי-יש סיכוי שתתקבל ליחידת החלומות שלך, ואם תלך להיות ג'ובניק- אתה פשוט תעביר את ה3 שנים שרות שלך בתנאים נוחים יותר, זה הכל. אתה לא תרוויח שום דבר חוץ מזה.
הבנתי שאם ג'ובניק אז אתה רוצה לעתודה-תואר אתה תוכל לעשות גם אחרי השרות, כמו שעושים רוב האנשים.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט