ציטוט:
פורסם במקור על ידי טל יואב
אל תצפו מאיש להתנהג כפי שרציתם ממנו שינהג עקב מעמדו או הישגיו , ולדעתי התנהגותו של כזה או אחר לא מעלה או מורידה מערכו .
הייחודיות של אלי , שהוא ישיר , אמיתי וכנה , בלי פוזות , בלי דאווינים , ישר ולעיניין , אם יש לו "בטן מלאה" על מישהו אז הוא יגיד את דעתו ויש לו את הבמה והלגיטימצייה לעשות כן .
למה לצפות מאדם שנפגע כל כך הרבה פעמים מי משהו אחר לנהוג בממלכתיות רק בגלל תפקידו .
אלי הוציא את האמת לאור , והגיע הזמן שאנשים שמוערבים בספורט ידעו גם הם את האמת .
לתחרות של יום שבת אפשר לכנות "מישל טורני , והילדים הקטנים של מישל " . ללא ספק מישל היה צריך ללכת הבייתה עם הגביע של המקום הראשון . לדעתי ולתקוותי אני מאוד מקווה שמישל יעבור לאיגוד של אלי שם ינהגו בו בכבוד הראוי שמגיע לו באמת לדעתי נכון להיום מישל הוא היחידי שיכול לעמוד בכבוד מול אלון צוקרמן .
אני כולי תקווה שבקרוב מאוד אכתוב עליו כרטיס ביקור .
|
אני בדיעה של יוגי. אולי לעיתים הציבור צריך בן אדם שידבר תאכלס ולא יברבר מסביב, אבל עדיין צריך לשמור על רמה כלשהי, הבחור נמצא בתפקיד ותואר אשר מהווה דוגמא לצעירים ובראש הפיתוח גוף בארץ. אם היה מישהו מעליו בעסק הזה הוא היה ננזף ואולי אפילו היה מפטר אותו. אני בעבודה שלי מדבר בנימוס ללקוחות גם אם הם מקללים אותי, אני יכול "לתקוף" אותם חזרה אך לא ברמה אישית וירודה אחרת יפטרו אותי או אולי עדיין אעבוד אך אכשל בתפקידי. אני מתפלא על אלי לא רק בגלל מעמדו אלא גם בהיותו מבוגר המתבטא בצורה כזו באופן פומבי, אני הרבה יותר צעיר ממנו ולא מתבטא בצורה כזאת בשום צורה למרות שאין לי מעמד וגם כאשר אני לא נמצא במחויבות כלשהי כמו בעבודה. ההודעה שלו למר פריג' הייתה אפילו ברמה יותר גבוהה ממה שהוא כתב על הפורום של ישראלבודי.
אין אדם מפורסם שאני מכיר שלא מקבל גם ביקורת רעה בעיתונים, פורומים וכדומה, עד הביקורת הדבילית והמגעילה ביותר. כולם חוטפים, זה הוא מחיר הפירסום.
אך עדיין לא זכור לי על אישיות שהתייחסה לביקורת בצורה כלכך ירודה המלווה בשימוש בשפה וקללות של ילדים בני 12.
אז עם כל הכבוד לאלי, לצידקתו ולדברים שהוא עשה ועושה (ויש כבוד), הצורת התבטאות שלו בהשתלכות במר פריג' מזכירה לי את ההתבטאות הקודמת שכבר רציתי לשכוח.