פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
תשמע אם אני הייתי רוצה לשחק איתך בערסים ולרדת לרמה של מריבות באינטרנט, האמן לי שאני יודע לעשות את זה גם באופן יותר שנון מאשר אתה חושב שאתה מסוגל.
אל תשכח איפה גדלתי ואני גאה בזה, אני לא איזה צפונבון מתל אביב.
אבל לשנינו יש מעמד מסויים בפורום, וזה לא ראוי להתחיל כאן מריבות, מה עוד שאין לכך שום סיבה - פרט אולי להתבטאויות מוזרות שלך ללא שום התרסה מצדי.
בכל זאת תגובה עניינית כי צורם לי הדברים שאמרת כאן.
קליקה?
ללקק?
סופרלטיבים באוויר?
לא יודע מאיפה הבאת את זה.
למה קליקה, אני מפרגן לכל באדי בילדר, לא החלפתי מילה עם יהודה בנעים ובכל זאת שיבחתי אותו, אז הוא בקליקה שלי?
לגבי מה שהיה עם אופיר, אני מניח שעל זה קצפת, נכון שהוא חבר קרוב שלי אבל אמרתי סך הכל את דעתי ותשים לב שכל הזמן שיבחתי את עומר ופירגנתי לו אז גם הוא בקליקה שלי?
ומאור או ליאור גייניש?
הם איתי באותה קליקה?
גם גלעד וגם עומר התכתבו איתי במיילים, שאל אותם איזה יחס הם קיבלו, אז קליקה?
אנשים פה שאני לא יודע איך קוראים להם אמרו שהם מתחרים ולא יודעים לעשות פוזות, ישר קיבלו ממני הזמנה להגיע לטבריה והבטחתי לעזור להם חינם, אז קליקה? אז כל מה שפסול בספורט?
בנאדם שהגיע מקום אחרות במר צפון שאני לקחתי, ירד מאחורי הקלעים בוכה, אני במקום ללכת לחגוג אם חברים שלי שמתי את הגביע בצד והלכתי לנחם אותו.
הצעתי לו עזרה, נתתי לו טלפון, אז זה ניגוד מוחלט למה שאתה מאמין?
אתה לא יכול לקחת ממני שום דבר חיובי?
מאיפה הקביעה הזאת אם אנחנו לא מכירים, אם אפילו לא ניסית לתקשר איתי?
תתפלא אבל יש דברים שמתברר שהם לא כפי שהם נראים.
אולי היה מתברר לך שאני לא מה שחשבת.
אתה קובע דברים על בנאדם על סמך כמה הודעות באינטרנט?
מה עם היה לו יום רע, מה עם ההודעות לא היו מוצלחות במיוחד? זהו, גמור נעול?
תשמע, אתה אפילו לא השתחררת עדיין מצה"ל, אולי דברים נראים לך רק שחוק ולבן, אבל תאמין לי יש גם אפור, ועוד צבעים.
לגבי ההערה שלך בתחתית ההודעה, זה כבר באמת לא ראוי לתגובה, פשוט חבל שאתה מתבטא כך.
למרות הכל, מבחינתי אם תבוא במר ישראל אני אלחץ לך יד, אינני נוטר טינה על כמה מילים באינטרנט, אני אכלתי מספיק חרא בחיים כדי שיהיו לי פרופורציות.
אני מקווה שתתעשת ותבין שטעית.
לא בושה להתנצל ולהתמתן.
|