צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-07-07, 22:51   #80
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
בניגוד אליי ? תגיד לי אתה לא מתבייש ?
אני לא רוצה לטפוח לעצמי על השכם ,אבל אני בן של אישה שעוסקת במקצוע העתיק בעולם אם יש מישהו בפורום הזה שמתחרה או אפילו סתם מתאמן ופגשתי באופן אישי ,או אפילו סתם דיברנו באינטרנט ולא הצעתי לו ביקורת בונה ועצה שעזרה לו

אני מוכן לקחת קרדיט פומבי על זה שאני עוזר לגלעד ותומך בו ,ואני אפילו עוזר לו לבנות את תוכנית האימונים לאוף סיזן ההולך ובא עלינו לטובה . למה ? כי שווה להשקיע בו והוא אחד האנשים הכי מקסימים שהכרתי בחיים שלי.

אתה יודע לזרוק סופרלטיבים באוויר ,ולשבח את החבר'ה שלך ,ולצאת בהצהרות מפוצצות לגבי המון המון דברים ,אבל בתאלכס 90 אחוז ממה שיוצא לך מהפה זה דמגוגיה זולה ,עם הסיגנון העיתונאי הנבוב שלך,והטיעונים הקלושים שלך שהם חסרי אחיזה במציאות .

אין לי שום אינטרס ליצור איתך קשר כי אין שום דבר חיובי שאני יכול לקחת ממך
דרך הספורט הזה הכרתי המון דמויות נפלאות ,ואנשים יקרים שאני אקח איתו הלאה הרבה מעבר לספורט הזה .
ומצד שני הכרתי אנשים כמוך ,שעסוקים כל כך בללקק לחברים שלהם,ונמצאים כל כך עמוק בתוך חורים אסורים של חבר'ה שלהם שלא יודעים איפה הם נגמרים ,וחברים שלהם מתחילים.

או בקיצור ? אני לא אוהב אותך ,ואני לא אוהב את הקליקה הקטנה שלך ,אתם בעייני מייצגים את כל מה שפסול ומסריח בפיתוח הגוף בישראל ,ועומדים בניגוד מוחלט לכל מה שאני מאמין נכון לגבי הספורט הזה

לסיכום ,אתה מוזמן לתת קפיצת ראש מהשפיץ של האיברים פרטיים שלי ,וסמוך עליי,זאת נפילה ארוכה ארוכה למטה .

ארבל, אתה אח יקר, ניגרי, מהמעט התרשמות שלי ממך (והדגש הוא על המעט), לא ראיתי שום דבר פסול ואני אפילו מחבב אותך, על אף ההתרשמות החד מימדית שנכפית עליי במסגרת הפורום. אבל! אני חייב לומר:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ארבל, חירבנתי דאמבלים בצחוק וחירבנת לי את האימון רגליים מחר, כי נראה לי שנתפס לי ההאמסטרינג מצחוק.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט